Ekonomi

Genç Çiftçiler Soruyor "Tarım Bakanlığı Genç Çiftçi Projesi Sonuçlarını Neden Açıklamıyor?"

 Genç Çiftçi 30 Bin TL Hibe sonuçları için sabırsız bekleyiş devam ediyor. Sonuçların açıklanmaması adaylarda tedirginliğe yol açıyor.
GTHB Genç Çiftçi Sonuçlarını Neden Açıklanmıyor? 

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından genç çiftçilerin desteklenmesi kapsamında düzenlenen Genç Çiftçi 30 Bin TL hibe desteği için başvurular geçtiğimiz ay tamamlanmış ve başvuruda bulunan adaylar sabırsızlıkla destek sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başlamıştı.

Tarım Bakanlığı yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu proje için başvuru sonuçları Haziran ayının ilk haftasında açıklanacaktı. Ancak Bakanlık tarafından proje sonuçları ile ilgili bir duyuru geçtiğimiz günlerde Adana İl Tarım Müdürlüğü ana sayfasında yayımlandı. Yayımlanan ilana göre sonuçların geç açıklanma sebebi şu şekilde belirtildi.

Genç çiftçi hibe desteği sonuçları hakkında Adana İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru:

Adana İl Tarım Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda; “Genel Müdürlüğümüzce belirlenecek tarihe kadar nihai listelerin ilan edilmemesi ve uygulama takviminin yeniden düzenlenmesi gerektiği belirtilmiştir.”

Genç Çiftçi 30 Bin TL Hibe Başvuru Sonuçları Açıklanır Açıklanmaz Bildirim Alın

Genç Çiftçi Hibe Başvuru sonuçları açıklandığı anda cep telefonunuza bildirim alabilmek kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin ve Cep telefonu android uygulamasını ücretsiz indirin. Genç Çiftçi projesi hakkındaki duıygu ve düşüncelerinizi bizlerle ve diğer genç çiftçi adayları ile sayfanın altında bulunan yorum kısmından paylaşabilirsiniz.
 

 Özel Haber

Bir Yorum

  1. ben 11cı sınıfda ımtan verıb xarıcı dovlete okuya bılırmıyım?

  2. artık çok sıktı bu proje işi kendi yandaşlarına mı verecekler ne yapacaklar bir ayarlama yapıyorlardır belki de

  3. meşhur yalancı faruk çelik işi yine….kandırmaya devam…babasının hayrı sanki…tüm illere sonuçları açıklamama emri veriyor..

  4. Genç çiftçi projesi sonuçları 27 haziran pazartesi açıklanacak

  5. Benim eşim engelli 2 cocugum engelli bana çıkmadı Allah devletimize zeval vermesin Hayırlısı olsun

  6. Vaturalari kestirdim senet yaptim hergün para istiyolar nezaman bitcek sonuclar

  7. İki kere kayıt olana değil de tek kayıt olana verirler genel de bir de yaşın küçük olacak