Ekonomi

Halk Bankasından Masraflı/Masrafsız Eğitim Kredisi

Halk Bankası bugüne kadar, taşıt, konut, ihtiyaç kredisi olmak üzere pek çok farklı alanda müşterilerine fırsatlar sundu. Bütün bunların yanı sıra şimdi de müşterilerine avantajlı bir ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Halk Bankası eğitim kredisi kampanyasıyla eğitimin önemini ve bankanın eğitime verdiği önemi göstermiş oldu.

Halk Bankası’nın eğitim kredisinde müşteriler iki alternatifle karşı karşıya kalıyor. Müşteriler eğitim kredisinden hem masrafsız hem de dosya masrafları ödeyerek faydalanabilecekler. Eğitim kredisi kullanmak isteyen müşteriler için belirlenen en yüksek miktar 50 bin TL olarak banka tarafında belirlenmiş durumda. 50 bin TL eğitim kredisi kullanmak isteyen müşteriler için belirlenen en yüksek vade oranı ise 48 ay.

Masrafsız eğitim kredisi kullanmak isteyen müşteriler ayda %1,16 faiz oranlarıya geri ödeme yapacaklar.Masraflı eğitim kredisinde ise çekilecek tutarın binde beşi kadar tahsis ücreti ödenmesi gerekiyor. 50 bin TL eğitim kredisini 48 ay vadeli olarak çeken bir müşteri için masrafı 250 TL. 

Masraflı/masrafsız eğitim kredisinin ikisinde de ilk taksidi 2 ay erteleme imkanı sunuluyor. Ayrıca eğitim kredisinden faydalanmak isteyen müşterilerin hayat sigortası yaptırmaları da zorunlu

Halk Bankasının hem masraflı hem masrafsız eğitim kredisi kampanyasından faydalanmak için en yakın Halk Bankası şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net|ANKARA