Ekonomi

Halkbank'tan 50 Bin TL'ye Kadar İhtiyaç Kredisi Kampanyası

 Halkbank’tan vatandaşlara yönelik kredi fırsatları. Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte en çok araştırılan konulardan biride Bankalar tarafından düzenlenen Bayram kredisi fırsatları. Peki hangi banka ne kadarlık kredi fırsatı sunuyor? Hangi Bankaların kredi faiz oranları diğer bankalara göre daha uygun? Bu konu kapsamında haberimizde Halkank’ın müşterilerine sunduğu kredi fırsatını araştırdık. İşte detaylar. 


Geleneksel olarak müşterilerine sunduğu Halk Günü Kampanyalarını yapan ve bu sayede binlerce müşterisine kredi imkanı sunan Halkbank, aynı kampanyayı tekrar başlattı. Halkbank Halk Günü Kampanyası ile birlikte verilen kredinin faiz oranının başlangıcını 1,25’ten yapıyor. Gayet düşük bir faiz oranına sahip olan bu kredi uygun ödeme koşulları ile birlikte vatandaşlara sunuluyor.


Halkbank ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyenler Halkbank’ın 78. Kuruluş yıldönümüne özel olarak verdiği, nakit ihtiyaçlarınız için sizlere sunduğu halk günü kredisinden faydalanabilirler.

Kredi başvurusunda bulunmak için bir şubeye giderek saatlerce sıra beklemenize ve ardından birçok kağıda imza atmanıza gerek kalmadı. Her cep telefonu kullanıcısı sadece 1 dakika içinde Halkbank ihtiyaç kredisine başvuruda bulunabilir. Bunun için yapmanız gereken şey cep telefonunuzun sms bölümüne, HALKGUNU boşluk TC kimlik numarası boşluk gelir bilgisi boşluk istenen kredi miktarını yazmak ve mesaj taslağını 3452’ye göndermek. Bilgiler arasına boşluk yerine virgül de koyabilirsiniz.

Kredi Detayları

5 bin liraya kadar olan kredileriniz için Halkbank sizlerden 26,25 kredi tahsis ücreti alıyor. Eğer 50 bin lira civarında kredi çekecekseniz kredi tahsis ücreti 262,5 TL’ye çıkıyor. Ödemeniz gereken zorunlu sigorta bedeli 5 bin liraya kadar olan kredilerde 15 lira civarındayken 50 bin lira dolaylarında kredi çektiğinizde sigorta bedeli 150 liraya çıkıyor.