Ekonomi

İş Bankasından Öğrencilere 50 Bin TL'ye Kadar Düşük Faizli Kredi

İş Bankasından eşi bulunmaz bir kredi fırsatı. İş Bankası kredi kampanyalarında öğrencileride es geçmedi. İş Bankası tarafından öğrencilere yönelik kredi fırsatı.

İş Bankası yayınladığı kampanya ile öğrencilere 3 bin TL’den 50 bin TL’ye kadar kredi imkânları sunuyor. İş Bankası eğitim kredisi ilk ve orta dereceli özel okullar, yükseköğrenim kurumları ya da yurtdışında öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik velilerinin eğitim masraflarını karşılaması için sunduğu destek kredisidir.

Bu kredi sayesinde okul hayatlarında zorluk çeken öğrencilerin velilerine yardım sunularak, daha iyi eğitim imkanları sunulmasını sağlamak. Düşük faizli kredi sayesinde aldığınız krediyi zorlanmadan geri ödeyebileceksiniz.


Başvuru İçin Son Gün 12 Temmuz

İş Bankası eğitim kredisi kampanyasına başvurular için son tarih 12 Temmuz 2016 olarak belirlenmiştir. Kredi başvurusunda bulunacak olan öğrencilerin belirtilen tarihe kadar öğrenci kayıt belgesi ya da öğrencinin okul ücretine dair bir belge ile ya da öğrencinin eğitim bedelinin ödenmiş olduğunu gösteren bir fatura ile İş Bankası’na başvurabilirsiniz. Ücretli olarak çalışan, serbest meslek sahibi ya da emekli olan banka müşterileri sadece yüzde 1,21 faiz oranı ile eğitim kredisi alabiliyor. Aldığınız öğretim kredisinin geri ödemesini 12 aya varan vade seçenekleri ile rahat bir şekilde yapabiliyorsuz.

Öğretim kredisi çekmek isteyen bir kişi en fazla 50 bin TL kredi çekebilir. Ayrıca banka kredi tahsis ücreti olarak kredi bedelinin yüzde 0,5’İ oranında bir bedel alıyor. Kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 20,0784 oranında. Bankadan eğitim kredisi almak için öğrencinin eğitim gördüğü kurum ile İş Bankası arasında bir anlaşma olması şartı da aranmıyor. Böylece kolay bir şekilde kredinizi çekebiliyorsunuz.

İş Bankası Öğretim Kredisi başvurusu için banka kefil şartı aramıyor ancak gerekli görülmesi halinde sizden kefil talep edilebilir. Başvuru için size en yakın İş Bankası Şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net  | Ankara