Ekonomi

İŞKUR' dan İş Arayanlara Müjdeli Haber: Yakınlarınızdaki İş İlanlarına Ulaşabileceksiniz!

İŞKUR, ülkemizde hükümetin önemli bir çok istihdam politikasını yürütüyor. İşbaşı eğitim programıyla epey başarılı olan bu faaliyetler, şimdi de iş arayanların iş bulmalarını kolaylaştıracak uygulama ile daha çok gündeme gelecek. İŞKUR’ un iş arayanları sevindirecek bu uygulaması, iş arayanlara yakınlarındaki işleri görebilmelerine olanak sağlayacak.

Günümüz teknolojisinin ilerlemesiyle birçok faaliyetin; mobil uygulama ve internet dünyasına geçiş yapmasınından faydalanarak hazırlanan bu proje, işsizliğe önemli bir çözüm sunmuş olacak. Çok yakın zaman içerisinde, kullanıcılara Android versiyonuyla sunulacak uygulama, yakınlardaki işlerin, iş arayanların görülmesine olanak tanıyacak.

İŞKUR E-ŞUBE adında son derece efektif bir uygulama olacak.

Yakın zaman içerisinde Android cihaz kullanıcıları için Google Play Store üzerinde kullanıma açılacak olan uygulamanın, daha sonralarda iOS işletim sistemli mobil cihaz kullanıcılarına yönelik App Store üzerinde yayına başlatılması bekleniyor. İş arayan kişilerle, iş verenleri oldukça hızlı olarak buluşturmayı amaçlayan bu uygulamanın kapsamında, işverenler için de kolaylıkla ilan açma imkanı bulunuyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. Siz önce işsizlik maaşı düzenlemesi ndeki verdiğiniz sözü tutun