Ekonomi

KOSGEB Desteklerinin Üst Limitleri Artıyor Mu?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn Fikri Işık Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB),Genel Destek Programı üst limitinin arttılacağı müjdesini verdi.

Bilim , Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn Fikri Işık  Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İcra komitesi toplantısına katıldı.  KOSGEB icra Komitesi toplantısında alınan kararlarla ilişkili çeşitli medya kuruluşlarına açıklamalarda bulunan Sn Fikri Işık2ın Toplantı’da KOBİ ve girişimciler için geliştirilebilecek yeni destek modellerinin tartışıldığını bildirdi. Yeni destek modelleri üzerinde yapılan konuşmaların sonucunda Genel Destek Programı‘nın yeniden düzenlenmesi ve program kalemlerinin tamamında bulunan üst limitlerde artışa gidilmesinin kararlaştırıldığı öğrenildi. Genel Destek Programı üst limiti 470 bin liraya çıkarılacak.

Üst Limit Arttırılıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, KOSGEB İcra komitesinde alınan kararlar doğrultusunda Genel Destek Programı üst limitlerinin eski limit olan 270 bin türk lirasından 470 bin Türk lirasına yakın zamanda çıkarılacağı müjdesini verdi. Buna göre Genel Destek Programı en üst limit olarak 470 Bin lira verilecek. KOSGEB hakkında detaylı bilgileri ve Genel Destek Programı hakkında bilgileri kosgeb’in resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz. KOSGEB resmi internet sitesinin adresi (http://kosgeb.gov.tr) ‘dir. 

Genel Destek Programın Amacı nedir?

Proje hazırlama kapasites düşük KOBİ’lerin de mevcut KOSGEB desteklerinden faydalanabilmesi, KOBİ’lerin kaliteli ve verimli hizmet, mal üretebilmelerinin sağlanması, KOBİ’lerin rekabet güçlerini yükseltmek amacıyla genel işletme geliştirme etkinliklerinin teşivk edilmesi, yurt içi ve yurt dışı pazar paylarının arttırılması maksadıyla tanıtım ve pazarlama etkinliklerinin geliştirilmesi maksadıyla işletmelerin desteklenmesidir.

http://www.kosgeb.gov.tr/Pages/UI/Destekler.aspx?ref=7

Kamupersoneli.net