Ekonomi

Market Alışverişlerine Kredi Kartı Taksit İmkanı Geliyor

 Bakan Açıkladı :” Artık Market Alışverişlerinde de Taksit…”  

Hükümetin kredi kartı konusundaki düzenleme çalışmaları sürüyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın konu hakkındaki araştırmaları ve çalışmalarında artık sona geliniyor. Tekstil, Mobilya, Beyaz Eşya ve Market alışverişine yeniden taksit imkanı geliyor.

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI :” 3 TAKSİT GELEBİLİR”

 Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkçi :”Konuyla ilgili çalışmalar son aşamada, inşallah bayramdan sonra çalışmalar sona erebilir. Biliyorsunuz daha önce market alışverişlerinde taksiti kaldırmıştık, market alışverişlerine 3 taksit gelebilir. Bunun gibi bir takım çalışmalar var. ” Cep telefonu ve bilgisayar’daki taksit sayısının ne olacağı henüz netlik kazanmış değil. Yapılacak yeni düzenlemelerle birlikte daha önce 48 aydan 36 aya indirilen Tüketici Kredisi taksit sayısının da arttırılması bekleniyor. Kuyumcuların ve elektronik eşya satıcılarının merakla beklediği düzenleme ilgili tüm detayları kamupersoneli.net olarak süzlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kamu haberlerinden ,gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, ekonomideki en yeni gelişmelerden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını hemen şimdi ücretsiz indirin.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Syn İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Polis Özel Harekat alımlarında bazı lise mezunu olanlar askerlik yapmamış hemen hemen bir sürü kişi insanlar var lütfen askerliğini yapmamış kişilere de polis olma şartı aransın saygı ve sevgilerimle size rica ediyorum

  2. Kredi kartına taksit sınırlamasını doğru bulmuyorum. Borcunu vaktinde ödeyen müşteriyi de cezalandırdınız. Düzenli ödeme yapanlara taksit devam etmeliydi. Bir de kart kullanmayınca millet gitti tefecilere, faktöringlere borçlandı, daha iyi mi oldu?