Ekonomi

Memur ve Memur Emeklilerinin Zamlı Maaşları Bayramdan Önce Yatacak

Uzun süredir gündemde konuşulan memurların ve memur emeklilerinin maaşları bayramdan önce ödenecek mi? sorusuna cevap geldi Son dakiak açıklamasına göre memurların maaşları bayram tatili öncesi zamlı olarak yatırılacak.

Memura bayram müjdesi erken geldi. Temmuz ayı birçok kesimle birlikte memurlar için de zam ayı olarak sabırsızlıkla bekleniyordu. Akıllardaki en büyük soru ise zamlı maaşlar bayramdan önce yatırılacak mı?

Yapılan toplu sözleşme gereğince memurlar ve memur emeklileri Ocak ile birlikte Temmuz’da da zam alıyor.

Memura Temmuz Ayı Zammı % 5

Son dakika açıklamalarına göre Ocak ayında yüzde 6 zam ve yüzde 0.90 enflasyon farkı alan memurlar ve memur emeklilerinin maaşlarında temmuz ayında % 5 zam uygulanacak

Bir Yorum

  1. son dakika açıklamasına göre maaşların yatacağı bilgisi geldi diyorsunuz. Bu son dakika bilgisi size vahiy yolu ile mi geldi yoksa görebileceğimiz bir kaynak mevcut mu?

  2. Arkadaş bunca insanın beklentileri var.Bayramda harcamaları var siz neyin haberini yapıp insanlarla dalga geçiyorsunuz.Maaşların 15 inden önce yatmayacağı Maliye bakanlığının genelgesiyle açıklanmış.Yarın arefe yatmazsa bunca memurun sorumluluğunu sen alır mısın kamupersoneli.net.

  3. son dakika derken?…..kaçıncı dakika? açıklamanın kaynağını yazdın mı? hangi tarih ve saatte yapıldı? arkadaş, hükumet memurları 9 günlük bayram tatiline beş parasız gönderdi..yani sepet havası….hükumet sevicilikte bir yere kadar.

  4. bırakın artık haber yazarken bu müjde geyiğini….pek tutmuyo söyleyeyim…..maymun gözünü açtı haberiniz olsun…..

  5. Şimdi hesabımı kontrol ettim maliye hızını alamamış ağustosu eylülü de yatırmış. Hahaha…