Ekonomi

Ne Zaman Emekli Olurum? SGK Emeklilik Tarihi Uygulaması

Ne zaman Emekli Olurum?

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun çok beğenilen uygulaması Ne Zaman Emekli Olurum ile emeklilik tarihinizi öğrenebilirsiniz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı tarafından hazırlanan ne zaman emekli olurum uygulamasını “Ne Zaman Emekli Olurum? Sosyal Güvenlik Kurumu’nun çok beğenilen uygulaması Ne Zaman Emekli Olurum ile emeklilik tarihinizi öğrenebilirsiniz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı tarafından hazırlanan ne zaman emekli olurum uygulamasını “https://uyg.sgk.gov.tr/nezaman/” adresinden erişim sağlayabilirsiniz. İlgili uygulamada Cinsiyetiniz, Doğum tarihiniz, hizmete başlama tarihiniz, SSK prim ödeme gün sayınız, diğer sandıklara ait gün sayısınız. Fiili Gün sayınız, yurtdışı gün sayınız, 3600 günün doldurulduğu tarih bilgisini girerek ne zaman emekli olacağınızı görebilirsiniz.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – Ankara