Ekonomi

Son Dakika: Bakandan Emeklilikte Yaşa Takılanlara Açıklama!

Mehmet Müezzinoğlu, bugün yaptığı açıklamalarda gündeme ve merak edilen konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Memurların görev anlamlarına, FETÖ ile mücadele ve bu örgüte destek verenlerle alakalı düşüncelerini aktaran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilikte yaş sorusunu da yanıtlandırdı.

İnsana Odaklan-Değişimi Yansıt isimli fotoğraf yarışmasında dereceye girenlerin ödüllendirildiği törende; ödüller Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Maslahatgüzar Szombati tarafından sahiplerine dağıtıldı.

Tören sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlandıran Mehmet Müezzinoğlu, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir düzenlemenin gelip gelmeyeceğinin sorulmasının üzerine, şöyle yanıt verdi.

” Daha önce söyledim. Emeklilikte yaşa takılanlar, takılmaya devam edecekler. “

Prim günlerini doldurdukları halde emekli olamayan vatandaşları üzen bu haber kapsamında, yakın tarihte bahsi geçen yönde bir düzenlemenin geleceği de düşünülmüyor. Zira bu işin daima bir ekonomik, mali boyutu da arka planda yer alıyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. InsAllah seçimde sizde bakanın takilirsiniz eyt liler le bide dalga geciyorsunuz unutmayın oyla geldiniz oyla gideceksiniz zzz ins. Oylar chpyyyy

  2. InsAllah seçimde sizde bakanın takilirsiniz eyt liler le bide dalga geciyorsunuz unutmayın oyla geldiniz oyla gideceksiniz zzz ins. Oylar chpyyyy

  3. beni yaşa takanı bende takarı benim hakkımı verenin bende hakkını veririm başka söz varmı açık net

  4. yaşa takılanları emekli etmezlerse oy zamanı oy alamazlar hiç beklemesinler