Ekonomi

Son Dakika: Çalışma Bakanından Taşerona Kadro Verilecek Mi Sorusuna Yanıt!

TBMM TV ekranlarında canlı yayında sözlü soruları yanıtlayan Çalışma Bakanı, sorulan tüm soruları yanıtlandırdı. Yanıtları kapsamında ilgili süreleri dolduran Çalışma Bakanı soru yağmuruna tutuldu. Konuşmasını tamamlayıp çıkacağı anda, bir soru daha yöneltildi. Taşerona kadro süreciyle alakalı olarak ve buna ek mahiyetinde 4/C’ lilerin durumlarındaki muammanın gündeme getirilmesi ve taşeron işçilerinin net bir açıklama yapılması yönünde beklentisinin olduğu dile getirildi. Bu kapsamda soruların yöneltildiği Çalışma Bakanı, açıklamasını geçiştirerek gerçekleştirdi.

Çalışma Bakanına ” Taşeron işçilerinin kadroya geçiş süreci ne olacak, süreçle alakalı çalışmalar yürütülüyor mu? ” sorusunun sorulması üzerine Çalışma Bakanı: ” Hepsi için sadece biraz sabır. ” ifadelerini kullandı.

Taşeron işçileri yine umdukları yanıtı alamadılar.

Mecliste sözlü soruları yanıtlayan Çalışma Bakanından net bir yanıt almak isteyen vatandaşlar ve vekiller, yine net cevaba ulaşamadılar. ” Sadece biraz sabır. ” cevabını veren Çalışma Bakanı, daha sonrasında kürsüden ayrıldı.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. SABIR SABIR NEREYE KADAR SABIR SİZ HİÇ UTANMAZ MISINIZ . İNSANLARI KANDIRMAYI UTANIN UTANIN GÜVEN BİTTİ ARTIK .

  2. demek istemiş ki seçime kadar geçiştirecez. bir daha ki seçime kadro vaadi taze taze yerseniz… ben yemem ama yiyecek çok olur eminim…

  3. Sizi Allah'a havale ediyorum, Müslüman sözünün eri olmalı değil mi ?

  4. 3 ay dediniz hala bekliyoruz hak yemeyin Allah var bilin yeter

  5. Sayin Bakanım siz sabir diyosun ama hiçbişeyin olduğunu yok ben inanıyorum ki 15 temuzda tank önüne memur lar amirler çıkmadı tankların onune bütün asgari ücret le taşeron isciler cikti Allah bizlere ve Türkiye mize birdaha boyle seyler Yaşatma sin ama olursa biz yine sokaklara ilk taşeron kardeşimlerimiz cikar bu kardeşlerimiz sayesinde ayakta duruyoruz onlarin ailelerin duâ larini aliyorsunuz sizlerde verdiginiz sözü tutun

  6. SABIR SABIR SABIR TASİ OLSA BUKADAR ZAMAN BEKLEMESE CATLAR EL İNSAF

  7. KAÇ TANE SOSYAL CALİSMA BAKANI DEĞİŞTİ FARUK ÇELİK ile BAŞLADI KİM BİLİR DAHA HANGİ BAKANLAR GELİP GEÇECEK TASERON LARIN KADRO MESELESİ ÇÖZÜLECEK .HİÇTE ADALETLİ DAVRANİLMİYOR SABIR SABİR DENİLİP GECISTIRIYORLAR BU DUNYA GELİP GEÇİCİ BİDE ÖTEKİ TARAF VAR.UNUTMASINLAR.

  8. Ak parti eğer taşeron'na verdiği bu sözü tutmasa: o sözün altında kalır, buda büyük oy kaybı demektir, yani kan kaybeder, bizden söylemesi.

  9. bizlertaşeron adı altında çalışan en alt kademede hizmet veriyoruz verilen ücretlerden vergi kesiliyor çocuklarımıza taşeron işçileri olarak istediklerini veremiyoruz ve çok aciz kalıyoruz dönersermaye neden taşerona verilmiyor

  10. Ben akpartili olarak bunların yalanlarına inanmıyorum artık sizde inanmayın derim ve gerçekten bir derste biz verelim

  11. Kendileriyle ilgili bir yasayı gece yarısı bile geçiriyorlar meclisten. Taşeron neden bu kadar oyalanıyor anlamak zor. Bende akpartiye oy atmıştım. Ve bu söz bir an önce tutulmazsa ülkeyi altınla da döşeseler bizden oy alamayacaklar. Bu böyle birine. Hepimiz ev bark geçindiriyoruz. Çocuk kandırır gibi davranmasınlar. Sabır bitti….

  12. Çikin ortaya dedyin ki ; Biz taserona verdigimiz sözü tutamiyoruz,kadro vermiyecegiz diye söyleyin bu insanlarda oh be işte budur,neden oyaliyosunuz bu kadar basit iste desinler ve rahat rahat uyusunlar….

  13. Yalan kadro yok duzmece herşey sözler yalan çıktı oYalama hepsi

  14. Taşeron çalışan kardeşimlerimizle gururlariya oynamayin süleyman soylu size soruyorum calismanin / 99 tamam lan misti numan kurtulmus yasa meclise geliyo du hepsi yalan oldu sözleri verdiğiniz tutmadiniz

  15. Yeter artik be bu nedir boyle bugun git yarin gel dermis gibi.isinize geldigi zaman tak diye yasalar khk diye jet hizinda geciyor ama is alt kesime geldiginde tik yok.milleti enayi yurduna koymayin…sapla samani karistirmayin….

  16. Bende bir AKP OLARAK ŞUNU SOYLİCEM. NEYSE BOSVERIN