Ekonomi

Ziraat Bankası Düşük Faizli Bayram Kredisi Veriyor

Ramazan bayramına kısa bir süre kala bankaların bayram kredisi kampanyaları belli. Birçok banka televizyon ve internette bayram kredilerinin reklamlarını yapmaya başladı. Artan maliyetlerden dolayı birçok insan kredi çekmeyi düşünüyor. Bankalar düşük faizle belli oranlarda kredi veriyor. Peki en uygun kredi hangisi? Bütçeye uygun, düşük faizli, uzun vadeli bayram kredileri var mı?

Ziraat Bankası Bayram Kredisi bu yıl diğer bankalara göre düşük faiz vermesiyle dikkatleri çekti. Tüketicilerin kredi çekmek için yoğun rağbet gösterdiği Ziraat Bankası Bayrama özel kredisiyle, müşterilerine olanak sağlıyor. Diğer bankalara göre daha çok kredi seçeneği sunan Ziraat Bankası, Ramazan Bayramı öncesinde vereceği kredilerle birçok insanın bayramı rahat geçirmesine sebep olacak.

ZİRAAT BANKASI BAYRAM KREDİSİ

Ziraat Bankası Bayram Kredisi 2016 yılında düşük faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. Ziraat Bankası, Bayram Kredisi çeken müşterilerine 3 ay vade fırsatı sunuyor. Ziraat Bankası Bayram Kredisinin alt limiti 500 TL’den başlıyor. 3 aydan başlayan vade fırsatları ile 500 TL’den başlayarak 30.000 TL’ye kadar Ziraat Bankası’ndan kredi çekebilirsiniz. Ziraat Bankası Bayram Kredisi faiz oranları ise diğer kredi seçeneklerine göre çok daha cazip. Bayramda Ziraat Bankası’ndan çekeceğiniz kredinin faiz oranı  1.37’den başlıyor. Ziraat Bankası Bayram Kredisi çekerek, vade seçeneklerinden yararlanmak istiyorsanız 25 TL’lik dosya masrafını ödemeniz gerekiyor. Ziraat Bankası Bayram Kredisi başvurularınızı Ziraat Şubelerine giderek veya internet ve cep şube aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara