Ekonomi

Ziraat Bankası'ndan Masrafsız Kredi İmkanı

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşa, bankalar tarafından tahsis ücreti, kredi dosya masrafı gibi birçok masraf çıkarılıyor. Hal böyle olunca da ihtiyacı olan vatandaş kredi çekip çekmeme konusunda tereddüde düşüyor. Müşterilerinin bu durumunu dikkate alan Ziraat Bankası masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

Ziraat Bankası’ndan masrafsız kredi kapsamında çekilecek olan ihtiyaç kredisinde, müşterilerden herhangi bir masraf alınmadan, müşterinin çekmek istediği masraf kendisine net olarak ödenecek. Ziraat Bankası bu kredi kampanyasında müşteriler, 48 aya kadar vade seçeneği sunuyor. En düşük vade seçeneği ise 6 aydan başlıyor. Bu kredi için geçerli olan faiz oranı ise 1,30 olarak, banka tarafından belirlenmiş.

Masrafsız İhtiyaç Kredisi İçin Neler Gerekli?
Ziraat Bankası’nın masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerin şu belgelerle beraber en yakın şubeye gitmeleri gerekmektedir:
– Başvuru formu
– Nüfus cüzdanı fotokopisi
– Sürücü belgesi fotokopisi
– Gelir belgesi

Banka, kredi için başvuracak müşterilerden, gerekli gördüğü durumlarda kefil talep etme hakkına da sahip.

Ziraat Bankası Masrafsız Kredi Kapsamında Çekilecek En Yüksek Tutar 50 bin TL !

Siz de Ziraat Bankası’nın masrafsız kredi kampanyasından faydalanmak istiyorsanız, bankanın sizden talep ettiği belgelerle birlikte en yakın Ziraat Bankası şubesine gidebilirsiniz.

Kamupersoneli.net|Ankara