Ekpss

2016 EKPSS Sınav Giriş Yerleri ve Sınav Tarihi Belli Oldu ( Adaylar Nelere Dikkat Etmeli )

EKPSS Ne Zaman Yapılıyor?

24 Nisan 2016 ‘da yapılacak Olan EKPSS için sınav yerleri 14 Nisan 2016 tarihinde belli olmuş ve söz konusu sınav yerleri duyurusu kamupersoneli.net üzerinden yapılmıştı. İnternet sitemiz ve diğer bir çok kanaldan bizlere sınav yerlerinin nasıl öğrenileceği soruluyor. Söz konusu EKPSS sınav yerleri ÖSYM resmi internet sitesinden T.C kimlik numarası ve aday şifresi girilerek öğrenilebiliyor.

2016 EKPSS Sınav Giriş Yerleri Nereden Öğreniliyor?

EKPSS heyecanı yaşayacak adayların 24 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek olan sınava giriş belgelerini ÖSYM Aday İşlem Sistemi’nden edinmeleri gerekiyor. Söz konusu internet sitesine  “http://ais.osym.gov.tr” adresinden erişilebiliyor. Sınav öncesi ve sonrası bir çok uyarı ve duyuruyu takip etmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.  Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Hakkında Merak Ettiklerinizi Sayfanın altında bulunan yorum kısmından site yöneticileri ve diğer ziyaretçilerimize sorabilir, ziyaretçiler tarafından EKPSS hakkında sorulan sorulara aynı yerden cevap verebilirsiniz.Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı İçin Geri Sayım Başladı. Sınav İçin son günlere girildi. Adaylar için sınav atama işlemleri ÖSYM tarafından yapıldı ve duyuruldu. Sınav yeri ve diğer detaylar hakkında merak edilenler kamupersoneli.net adresinde.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) heyecanı yaşayacak adayların sınav salonuna giriş yapabilmeleri için T.C Nüfus Cüzdanlarını ya da süresi geçerli pasaportlarını yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Diğer hiç bir kimlik türü kabul edilmeyecek.