Ekpss

2016 EKPSS Sonuçları Açıklandı ( Sınav Hakkında Yorumlar ve Çok Daha Fazlası Kamupersoneli Sitesinde)

 2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 EKPSS) sonuçları açıklanıyor. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı bilindiği gibi her iki senede bir yapılıyor ve oldukça büyük rağbet görüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Süleyman Soylu bu sene içerisinde 6 bin engelli vatandaşın kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edileceği müjdesini vermişti.

2016 EKPSS Sonuçları Açıklandı !

ÖSYM resmi internet sayfasından Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuçları açıklandı. 

2016 EKPSS Heyecanı

EKPSS için sınav başvuruları 23 Şubat 2016 tarihinde başlamış ve 9 Mart 2016 tarihine kadar devam etmişti. Sınav 24 Nisan 2016 tarihinde oldukça büyük bir katılımla gerçekleşmişti. Söz konusu EKPSS heyecanından kısa bir süre sonra sınavsız atama için kura başvuruları başlamıştı. Kura başvuruları 3 Mayıs 2016 tarihinde başladı 16 Mayıs 2016 tarihinde sona erdi.

Sınav Yorumları

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının öncesini ve sonrasını siz değerli ziyaretçilerimiz için yakından takip ettik. Sınav sonrasında değerli ziyaretçilerimizden sınav hakkındaki görüşlerini aldık. 

2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuçları ÖSYM ‘nin sınav takvimine göre bugün (18 Mayıs 2016) tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden indirebilirsiniz.

Sınav Sonuçları Nasıl Görüntülenir?

EKPSS Sonuçları Nasıl Öğrenilir? Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları gün içerisinde ÖSYM resmi internet sitesinden açıklanacak peki EKPSS sonuçlarını adaylar nasıl öğrenebilirler? Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz Kamupersoneli.net adresinden bildirim alacaksınız. Söz konusu bildirimde belirtilen http://ais.osym.gov.tr ve https://sonuc.osym.gov.tr adreslerinden ücretsiz biçimde sınav sonuçlarını görebilirsiniz. TC kimlik numarası ve aday şifrenizle birlikte Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ( EKPSS) sonuçlarını görebilirsiniz.

Adayların Meraklı Bekleyişi Sürüyor!

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı heyecanı yaşayan adayların meraklı bekleyişi sürüyor. Sınav sonuçları için sabırsızlanan adaylar Kamupersoneli.net adresinde heyecanlarını diğer adaylarla paylaşıyor…

EKPSS Nedir?

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı bilinen adıyla EKPSS iki senede bir yapılıyor. EKPSS ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu adayların girebildiği EKPSS kamu kurum ve kuruluşlarına engelli memur atamalarında kullanıcılacak puanların belirlenmesi maksadıyla yapılan bir sınavdır.

Bir Yorum

  1. Çok Heycanlıyım Allah Hakkımızda En Hayırlısını Nasip Etsin

  2. sınav sonuçlarını beklemekle geçio saatler acaba ne kadar daha sürer bu bekleyiş

  3. sınav sonuçlarını beklemekle geçio saatler acaba ne kadar daha sürer bu bekleyiş

  4. hakkımızda hayırlısı neyse olsun inşAllah kazanırım ne zaman açıklanacak bu bekleyiş ne zaman son bulacak yaaaa

  5. BENDE GİRDİM BEKLİYORUM UMARIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR BİZİM İÇİN EN BÜYÜK ENGEL AŞMAK ÇALIŞMAK BAĞIMSIZLIĞI KAZANMAK RABBİM HAYIRLISIYLA HEPİMİZE GÖNLÜMÜZDEKİNİVERSİN

  6. Ya lütfen açiklansin artik meraktan çatliyacağiz sesimizi duyun artik sayin ÖSYM'deki çalicanlari

  7. arkadaslar daha acıklanmadı yaaa neden bızı bu kadar bekletıyolar anlamıs degılım ya buyuk haz duyuyolar bızım beklememızden yaa 18 inde açıklanacagını soylemıssın be mubarek bu saat oldu tık yok

  8. Şaka mıdır bu ya daha açıklanmadı ösym yi aradık gün içinde açıklanacak dedi saat istedik vermediler. Bizimle dalga mı geçiyorlar.

  9. Osmy dekiler hc mi Allahdan korkmuyorsunuz artik açıklayin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  10. Osym dekiler hic mi Allahdan korkmuyorsunuz artik açıklayin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  11. sonuçlar kaçta açıklanacak akşam oldu artık bekle bekle heyecandan ölücem

  12. Ne yapmaya çalışıyorlar artık gerçekten yeter saat 15.41 olmuş halaa sonuçlar açıklanmadı ösym duy sesimizi…

  13. Süresi az üstelik Yapılırsa tabi 2yılda bir yapılmakta. Çok kötü bekleyiş bunlar. Üstelik ayın 18i hala sonuç yok ortada saat 16.38.Gel de çöz?

  14. Bakanlığı aradım adamlar bu sınavı hatırlamıyorlar bile takan yok beyler açıklamaz bu it herifler

  15. 74000 kisiningirdigi bi sinav sonucunu haftalarca aciklayamiyorlarsa bilinki film donduruyorlar.kim engellinin hakkini yiyorsa iki dunyada da perisan olurlar insaAllah

  16. Bütün başlıklar maşAllah hep heyecanlı diye atılmış ne heyecanı ya. Bu sadece sinir stres. Heyecan böyle bi şey değildir. Bu kadar uzun olmaz en azından

  17. Lisans 70.2 siralamam 4900 lise matematik ogretmenligi gelirmi

  18. Arkadaşlar anladığım ve araştırdığım kadarıyla atama puanları düşük olacak.. mesela ben 81 aldım 2536. Yım baska arkadasım 82 aldı 150 0 lerde 2 puanla 1000 kişi öne geçmiş .. demekki 90 ı bulup geçen yok ortaöğretimde

  19. Arkadaslar dogru puanlar bi sene dusuk puanim79.738 ortaogretim siralalam 3200

  20. Arkadaşlar puan önemli değil önemli olan sıralamalar.. sıralamada 81 ildeki tüm öğrenciler katılım yaptı ve engelli guruplar genelde kendi yaşadkları şehir ve yakınları iisterler.. yarışacağınız kişiler tercihlerde belli olacak.
    Siiziin tercih ettiğiniz kadroyu kaçkişi yazmış ise onlarla yarışacqksınız..
    Mesela x kadrosunu 2. Tercihimde yazdım baskq bir arkadasta w. Tercihinde yazdı eğer benim 1. Tercihim atama olursa diğer arkadaş için 1 kişi elenmiş oluyor eğer atanmamışssam ülke sıralaması önde olan tercihler sıralanır..
    Puana bakarsanız aldanırsınız ve klavuzlarda kadrolar içiin şartlar aranacqk zaten.. meslek mezunlaru veya ticaret kendi bölümlerini yazmaları halinde şansları çok yükseliyor..
    Herkese hayırlı olsun..

  21. Lisans 85 aldım sıralamam 690 ilk tercihte atanır mıyım sizce inşaat muh olarak

  22. Ben on lisans mezunuyum tarla bitkileri 75 aldım sıralama 1444 tür bi de başka tarla bitkilerin de sınava giren var mı arkadaşlar cevap yazarsanız İyi olur

  23. Herkeze hayırlı olsun altogrenim tercih hakkı kalktimi arkadaşlar.