Ekpss

2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 EKPSS) Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 EKPSS) için başvurular 23 şubat 2016 tarihinde başlamış ve 9 Mart 2016 tarihine kadar sürmüştü. Başvuru ücretleriyle ilgili son tarih ise 10 Mart 2016 olarak belirlenmişti. Sadece Kuraya Katılacak adaylar için başvuru süresi ise 3 Mayıs 16 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak. Söz konusu başvuru süresi için son tarih ise 17 Mayıs 2016 olarak açıklanmıştı. EKPSS 24 Nisan 2016 tarihinde saat 10:00’da yapılmıştı ve sınav öncesi ve sonrası siz değerli ziyaretçilerimizin yorumlarını almıştık.

EKPSS Yorumları

Hakan İsimli Bir Kamupersoneli.net ziyaretçisi 6 gün önce Sınav Hakkındaki Yorumda  “Türkçe cümlede anlam içerdiği için ister istemez aşırı zaman oluyor verilen 60 dk lık süre yetersizdir.”  dedi.  

Hülya İsimli Bir Ziyaretçimiz “Türkçede paragraflar çok anlamsız ve algılaması zordu birkaç kez okumaya zorladı ve zaman engelli için çok kısa idi” dedi.

Ömer İsimli Bir Ziyaretçimiz EKPSS hakkında “Güncel bilgilerden hayatını kaybeden ünlüyü soruyorlar hey Allahım ya… Türkçe kolaydı matematik ten 5 7 soru çok kolaydı coğrafya biraz kolay tarih hafif zordu” dedi.

EKPSS Sonuçları Ne Zaman  Açıklanacak?

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı 2016 EKPSS sonuçları ÖSYM tarafından 18 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi Sınavsız kuraya katılacak olan adaylar için başvurular 3 Mayıs 2016 tarihinde başlıyor.
 

Bir Yorum

  1. arkadaşlar görme engelli ve genel durum iyi olan eşdeğer bir olmamalı beni görüşüm bu sınav da

  2. çok zor du gerçekten engelliiçin anlaşlmaz paragraflar vardı hakkımızda hayırlısı inşAllah

  3. Ewet zordu haklısınız her engelli için ayrı sorulması gerekliydi paragraflar çok zordu işh kazanırız

  4. Arkadaslar bu sinav sonucu ne zaman aciklanacak ve bu ay icinde alim var dogrumu

  5. ben zihinsel engel bölümünden girdim bana göre sorular iyiydi 5 yanlışım var sizin nasıl arkadaslar

  6. bende yedi yada sekiz yanlış yaptım 50 net garanti atanırmıyım acaba

  7. Çok zordu engelli engelli sınavı değil sağlam adam sınavıdi

  8. yahu arkadaşlar adı üstünde engelli sınavı görme özürlü , duyma özürlü ,zihinsel özürlü kısacası biz adı üstünde özürlüyüz tutupta 60 soruya 60 dakika süre vererek bir engelde onlar koymuş oluyor bir soruyu okudum diyinceye kadar zaten 2 dakika geçiyor şıkkı cevaplamak içinde 1 dakika eder 3 dakika 3*60:180 dakika yapar bunlar bizi süper zeka sanıyorlar galiba birde üstüne edebiyat sorularında roman gibi uzun soru sormaları yokmu işte o bitiriyor beni..

  9. arkadaşlar böyle zor bir sınav olamaz ya sağlam adamlara bu kadar zor sormuyorlar ya bunların amacı ne arkadaş anlamadım gitti..

  10. sınav gercekten zordu yıllar sonra sınava tekrar gırdım bıraz daha kolay olmalıydı biz engelliyiz devlet kapısını kapatmasınlar bızlerı biraz daha sahiplensinler topluma kazandırsınlar özel sektörde durumumuza göre ağır şartlarda mecburen çalışıyorum umarım hayırlısı olur

  11. sınav 18 mayısta açıklanacak
    ne zamn açıklanacak die soranlara okuma yazmanız yokmu diyorum bide 50 net filan anca 50 puan alırsınız siz

  12. Merhaba;
    Ben ne kadar çalışmış olsam o kadar emek harcadım. İnşAllah herkes için iyi gelir ben işitme engelli olarak memurlukta çalışmaya çok hevesliyim ancak sınavlara çok çalışmak için dershanelere gidip çabaladım herşeyi özenle seçtim kendimi güvenebileceğimden korkumu kaybetmedim benim sınavım yeterince orta geçti. Umarım kazanırım.. Ve umarım sizde Allah'ın izniyle kazanırsınız ve bu işinizi atlatıp bir an önce çalışmaya başlarsınız..
    Şimdilik herkese iyi günler dilerim.

  13. süre kısa türkçe çok zordu 2 3 kere okumak zorunda kaldım 30 uncu soruda son 7 dk kaldı dediler ve cevap anahtarını dolduramadım bile

  14. Sınav kolAy değildi ama sorular özenle seçilmiş konulara biraz hakim olunca net cevap verilebiliyor ben umutluyum ne kadar engellide olsak bizdende seçiyorlar biraz zor sormaları normal umarım çalışmalarımız sonuç verir herkese ümitli olup pes etmemelerini tavsiye ederim ben yıllardır çalışıyorum bu yıl inşAllah olur açıklansın artık çok sabırsızlandım

  15. nasıl belirliyonki doğrularını bizim tahmini 10 yanlış

  16. karadenizli kardrşim 60 soru üstünde. 50 nete nasıl 100 üzerinden 50 puan verdin anlayamadım

  17. arkadaşlar sıkmayın canınızı burda 5 yanlışım var 10 yanlışım var diyenler sallıyorlar o kadar iyi yapabiliyorsanız ne işiniz var bu sınavda bir de burda gelmiş boş boş konuşuyorlar.

  18. böyle düzen olmaz sayın devlet büyükleri. kendinizi bizim yerimize koyun ne olur

  19. bbu kadar insanı neden bekletiyorsunuz buna hakkınız yokkk lütfen artık şu sınav sonuçlarını açıklayınız herkesin kendine göre bir planı programı var