Ekpss

EKPSS Tercih İşlemleri Sürüyor ( 2016 EKPSS Tercih Sonuçları Ne zaman Açıklanır?)

EKPSS Tercih İşlemleri Sürüyor ! 2016/1 EKPSS/ Kura ile Kamu Kurumlarına Engelli Personel Yerleştirme için tercih işlemleri sürüyor. ÖSYM’den geçen hafta yapılan duyuruda tercih işlemlerinin 22 Temmuz 2016 tarihine kadar süreceği belirtilmişti.

Son yaşanan FETÖ’lü teröristlerin darbe girişimi sonrasında tercihler için sürenin uzatılıp uzatılmayacağına dair herhangi bir açıklama henüz gelmedi. ÖSYM tarafından yapılan duyuruda ilgili tercih işlemlerinin 22 Temmuz 2016 saat 23:59’da sona ereceği belirtilmişti. ÖSYM’nin tercih sonucu açıklama alışkanlıklarını göz önüne alacak olursak Temmuz ayı sona ermeden ilgili yerleştirme sonuçlarının açıklanabileceğini düşünebiliriz.  

EKPSS Süreci ile ilgili her türlü soru ve sorununuzu bizimle paylaşabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken forum.kamupersoneli.net’e ücretsiz üyelik açmak ve forum sayfamızda sorununuz ile ilgili bir başlık oluşturmaktır. Sınav süreci ve atama süreci hakkında merak ettiklerinizi, kura ile atama hakkında kafanıza takılanları, kısacası Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Engelli atamaları ile alakalı her şeyi bizimle paylaşabilirsiniz. EKPSS hakkında tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için kamu personeli uygulamasını indirmeyi unutmayın.

Bir Yorum

  1. 96 puan ile muhsebe ve vergi uygulamaları alnımdan veznedar ve muhasebe bölümlerini tercih ettim başka tercih eden var mı??

  2. 2012 yılından itibaren sinavlara giriyorum fakat puanimda iyi benim puanimdan dusuk olanlar atandi kul Hakkini yiyorlar sinavlara girmeyin

  3. Bir engeli ularak çok maduruz tek umuduz devlet kapısı inşalah atanırız 2 çocuk babasıyım

  4. 2016 ekpss sınavından tam 4 ay geçtı, sonuçlar açıklandığında belge teslım sonra atama onayı, işe başlama derken 2 ay daha beklemek gerekiyor… bari sonuçlar açıklandığında atama onayını kısa sürede titizlikle yapsalar engellilerin gönlünü almış olurlar.

  5. Acaba ilk atamada atanamayanlar için 2. Atama olurmu bilgisi olan yardım edebilir mi