Ekpss

İşte EKPSS Sonuçlarının Açıklanacağı Tarih

2016/1 EKPSS / KURA TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Engelli memur adayları 29 Nisan 2016 tarihinde girmiş oldukları 2016 EKPSS sonuçlarına 29 Temmuz 2016 tarihi itibari ile tercihlerini vermişler ve tercih sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başlamışlardı. Bir çok aday ÖSYM tarafından konu hakkında bir açıklama yapılmamasına tepki ile bakmışlardı.

Dün haberimizde de yayınladığımız üzere Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu tarafından Mecliste dile getirilen konu bir çok engelli memur adayınca takdirle karşılanmış ve vekilin bu örnek davranışı adayları sevindirmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Nurhayat Altaya Kayışoğlu ile iletişime geçip, kendilerine engellilerin değer verdiği konuda değerlendirme yapıp konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdıkları için teşekkür etmiş, bundan sonraki süreçte de müjdeli haber beklediğimizi belirtmiştik.

MÜJDELİ HABER GELDİ!

Konunun peşini bırakmayan Kayışoğlu verdiği sözü tuttu ve bizzat tarafımıza konu hakkında açıklamalarda bulundu. Kayışoğlu sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada 2016/1 EKPSS – Kura tercihlerinin “alınan bilgilere göre 24 – 25’i gibi Cumhurbaşkanımızın özel programına göre huzurunda kura çekimi yapılacağı” bilgisini paylaştı.

Kayışoğlu’nun vermiş olduğu bu bilgi engelli memur adaylarını son derece memnun edeceği düşünülürken, adayların bu tarihe kadar saatlerce internet başında ÖSYM nin açıklama yapıp yapmayacağını bekleme işleminin sona erdireceğini düşünülmekte.

Bizlerde Kamupersoneli.net olarak Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun engelli vatandaşlarımızın konularına karşı göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür eder, bu bilgiyi paylaştığı için mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. 

Bir Yorum

  1. Haftaya şehit ve gazi yakını atamalarını da birleştirip yaparlar. Perşembe uygundur.

  2. SAYGIDEĞER MİLLETVEKİLİMİZ NURHAYAT ALTACA KAYIŞLIOĞLUNA GÖSTERMİŞ OLDUĞU DUYARLILIK VE HASSASİYETTEN ÖTÜRÜ ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM ..SAĞOLSUN VAR OLSUN BİZLERİ SÖYLEMLERİYLE YALNIZ BIRAKMADIĞI VE BİR NEBZE MOREL VERDİĞİ İÇİN ..SİZİN GİBİ DUYARLI VEKİLLER İYİKİ VAR .ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR…

  3. Saygıdeğer milletvekilim Allah binlerce kez razı olsun sizlerden. Aile ve Sosyal politikalar bakanlığının yapması gereken açıklamayı ana muhalefet partisi milletvekili yapıyorsa bu ülkede bazı kurumlar gerçekten görevini layıkıyla yerine getiremiyor demektir. Akpartili bir seçmen olarak bundan sonraki oyun engellilerin sesi olduğunuz için sizindir.

  4. ösym nin açıklayacağı bir duyuruyu bir millet vekilinin açıklaması hiç inandırıcı gelmedi bana. sonuçların nezaman açıklanacağını ösym bilmiyorda milletvekili biliyor öylemi :) milletvekilinin yaptığı şey sadece reytingini artırmak için yaptığı bir siyaset hareketi gibi geldi bana. reklamın iyisi kötüsü olmaz meselesi. ben böyle düşünüyorum. bakalım inş. söylediği tarihte açıklanırda ben yanılırım.

  5. Millet vekilinin aciklamalarini asa yukari zaten herkez tahmin ediyo 24 25 demesinin sebebi normal kpss sinav basvurularinin sona ermesidir.yani bir istihbarati yoktur.oda tam su gun demedi.cumhurbaskaninn katilacagini sagir sultan bile biliyor.chp millet vekilinin aciklamalari sadece tahminden ibarettir.ayni bizimkisi gibi.meclis gundeminde 5 sn de olsa dile getirdigi icinde tesekkur etmek lazim ayrica

  6. Tercih sonuclarımız nı acıklanacak yoksa ortaokul mezunu arkadaslarımızın kura cekimi ni yapılacak 24-25 agustros tarihinde ? Buna netlik kazandırırsanız sevinirim.

  7. Aciklama yapan milletvekilini yağlayanlar var.sanki net bilgisi varmis gibi 24 25 gibi diyo.o bile tahmin.hersey cumhurbaskanimizda biter.bana kalirsa kurban bayramindan onceki hafta tatile girilmeden aciklanacaktir.

  8. kuralar diyor tercih yerleştirme o eğilmi hem neden kpss açıklandığı gün daha erken değil hattakesin diye bir bilgide vermiyorlar :(

  9. benim eşim enqelli işsiz başımızı sokaacak evimiz yok aç perişan durumdayız neolur eşime kamuda bir iş verin