Ekpss

ÖSYM'den Son Dakika 2016 EKPSS Tercih İşlemleri Duyurusu

 ÖSYM’den Açıklama Yapıldı ! EKPSS Tercihleri Uzatıldı !

Tercih Sonuçları Ertelendi  ÖSYM resmi internet sayfasından yapılan açıklama ile Engelli Kamu Personeli yerleştirme tercihleri için son tarih ertelendi. Bilindiği gibi cuma günü ilgili tercih işlemleri sona ermiş ve bazı adaylar sonuçları beklemeye koyulmuştu, tercih işlemlerinin uzatılması ile birlikte sonuç açıklama tarihi de ertlenmiş oldu.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) başkanlığı resmi internet sayfasından yapılan duyuruda EKPSS tercih işlemlerinin 29 temmuz 2016 tarihine kadar uzatıldığı bildirildi. ÖSYM’den yapılan duyuru şu şekilde ;

2016/1 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme için Tercih İşlemleri 13 Temmuz 2016 tarihinde başlayan ve 22 Temmuz 2016 tarihinde sona eren 2016/1 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme için tercih işlemleri, 29 Temmuz 2016 tarihine uzatılmış olup tercih gönderme işlemleri saat 23.59’da sona erecektir.

Adaylara önemle duyurulur.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. ösymden tercih yaptıktan sonra herhangi biyere onaylatıyormuyuz tercihleri

  2. Tercih yapmıştım yeniden mi yapmam gerekir yoksa devammi ediyor

  3. Yaptığımız tercihler ne zaman açıklanacak bilgi verebilirseniz sevinirim

  4. Engelli memur adaylarımıza duyurulur;
    2016/1 EKPSS Tercihlerinin süreleri uzatılmış bulunmakta olup 29.07.2016 tarih saat 23:59 a kadar tercih yapılabilir. Bu bakımdan, tercih süresinin uzatılması ve geçmiş yıllarda yapılan 2012 ÖMSS – 2014 EKPSS sınavlarının değerlendirilmesi neticesinde 2016/1 EKPSS tercih sonuçları kesin olarak bilinmemekle birlikte 1 hafta ile 15 gün içerisinde açıklanacağı beklenmektedir.

  5. ÖSYM sisteminden tercih yaptıktan sonra herhangi bir yere herhangi bir işlem yaptırmanız gerekmemektedir.
    Tercihleriniz için hayırlı olsun diliyoruz.

  6. Tercih sürelerinin uzatılması tekrar tercih yapmanız anlamına gelmemekte olup, uzatılan süre ile birlikte tercihlerinizi tekrardan kontrol ederek düzeltebileceğiniz anlamına gelmektedir.

  7. 2016/1 EKPSS Tercihlerinin süreleri uzatılmış bulunmakta olup 29.07.2016 tarih saat 23:59 a kadar tercih yapılabilir. Bu bakımdan, tercih süresinin uzatılması ve geçmiş yıllarda yapılan 2012 ÖMSS – 2014 EKPSS sınavlarının değerlendirilmesi neticesinde 2016/1 EKPSS tercih sonuçları kesin olarak bilinmemekle birlikte 1 hafta ile 15 gün içerisinde açıklanacağı beklenmektedir.

  8. Tuba hanım haberde ne zaman açıklanacağı değil tercih işlemlerinin uzatıldığı konusu yer almaktadır. Tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair resmi bir açıklama olmaması sebebi ile haber içeriğinde de bu konu ile ilgili bir bilgiye yer verilmemiştir. Ancak geçmiş yıllarda yapılan 2012 ÖMSS ve 2014 EKPSS sınavlarına ait atamalar incelendiğinde tercih sonuçlarının 1 hafta ile 15 gün içerisinde açıklanacağını düşünülebilir.

  9. Hanife hanım;
    Atamalar atamanızın yapıldığı kuruma göre değişiklik göstermekte olup, atandıktan sonra atandığınız kurumun resmi sitesini veyahut sitemizde yayınlanacak olan haberleri takip etmenizi öneriyoruz.

  10. Bu kadar süreyle milleti bekletmeye hakları yok.makul bir sebep göstersinler.

  11. En son Ekpss 2014 yilinda girdim tercih yapayim dedim sistem 2016 ekpss kura basvuru yapiniz diyo yardimci olursaniz sevinirim

  12. Esra hanım EKPSS en son 2016 Nisan ayında yapılmıştır. Dolayısı ile sizin 2014 yılında girmiş olduğunuz EKPSS 'nin geçerlilik hükmü kalmamıştır. Bu yüzden 2014 yılında almış olduğunuz EKPSS puanı ile herhangi bir tercihte bulunamazsınız.

  13. Arkadaş lar yerleştirmeler ne zaman
    Bilen varmı kura ile yerleştirme
    Benim 4 duncu tercih yapısım
    İlköğretim mezun uyum

  14. iyi günler peki terecih sonuçları en sağlıklı sonucu nerden ögrenebilirir yani sonuçları nerden takip etmeliyiz yardımınız için şimdiden tşkkürederim

  15. Ekpss ne açıklanacak bir engeli ularak çok heyecanlıyım 2 çocuk babasıyım çalışamıyorum engelilere en büyük devlet kapısı

  16. merhaba hayırlı aksamlar dılerım sayın yetkılı abılerım ablalarım ben engellı kardesınız olarak atama magduruğum 24 nısan 2014 ekpss sınavına gırdım 3 atama oturumu acıldı puanım 76 ancak atanamadım 24 nısan 2016 yılında 78 aldım suan tercıhlerın acıklanmasını beklıyorum ınanın sevgılı buyuklerım bu atama benım evlılıgıme gelecegıme yuvamı kurmama aılemle aramın duzelmesıne anlayacagınız her konuya tevekkul edıyorum Allah rızası ıcın bu yorumları okuyun okumadan gecmeyın bız engellı vatandaslar olarak magduruz o kadar ınsan ıcerı alındı sayın bakanım ve cuhmurbaskanım lutfen benım yuvamı kurmam sızlerın elınızde

  17. ekpss tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 29 temmuzda bizi tercih işlemi ama daha tercih sonuçları açıklanmadı gergin bekleyiş ne zaman son bulacak yeter artık açıklansın da bizde yolumuzu çizelim ona göre üniversite tercihleri bile açıklandı insaf yani bu kadarda olmaz artık yaa sabrımızı sınıyorlar sanki…