Ekpss

ÖSYM EKPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

 Bugün 24 Nisan 2016 tarihinde sabah saat 10.00’da Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı yapıldı. Sınava Türkiye genelinde yaklaşık 74 bin engelli kamu prsoneli adayı katıldı. 

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı kamu kurum ve kuruluşlarına engelli personel istihdamı yapılmak için yapılan bir sınavdır. 

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuruları 23 Şubat 2016 tarihi ile 9 Mart 2016 tarihleri arasında yapılmıştır. Adaylar sınav ücreti olarak 110 Türk Lirası ( SINAV ÜCRETİ SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN 110,00 TL’DİR. 30,00 TL ADAY TARAFINDAN 23 ŞUBAT-10 MART 2016 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILMIŞTIR 80,00 TL İSE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN ÖSYM HESABINA YATIRILMIŞTIR.) ödediler. 

Sınava giren adaylar sınav hakkında soruları cevapları ve sınavın sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. Sınav sorularını değerlendiren adaylar için sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını kamupersoneli.net olarak açıklıyoruz. 

Sınav Soru ve Cevapları İçin Tıklayınız. ( Soru ve Cevaplar ÖSYM tarafından açıklandığında link aktif olacaktır. )

ÖSYM’nin resmi internet sitesinde 2016 sınav takvimine baktığımızda Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarının 18 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacağı belirtilmiştir. Sınav sonuçlarının açıklanma tarihinde herhangi bir değişiklik olduğunda sizleri sitemiz üzerinden haberdar edeceğiz.