Emlak

SGK Gayrimenkul Satış İlanı Çıkardı, 22 Gayrimenkul Satılıyor

SGK tarafından yapılan resmi açıklamada 10 farklı ilde yer alan toplamda 22 taşınmaz için ihale yapılacağı belirtilirken taşınmazların toplam değeri olarak ise 66 milyon 165 bin lira sınırı belirlendi. Söz konusu ihalenin 22 Ağustos 2017 tarihinde yapılacağı belirtilirken ihale saat 09.00 itibari ile başlayacak ve saatler 16.00’yı gösterdiğinde sona erecek.

SGK Gayrimenkul İhalesi Açık Arttırma Usülü İle Yapılacak

Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek olan ihalede taşınmazlar için en yüksek fiyatı veren alıcılar kazanmış sayılacak. SGK idare binasından isteyen kişiler söz konusu SGK ihale bildirimi metnini ücretsiz olarak temin edebilecekler. Ancak ilgili gayrimenkuller için talep edilen şartnameyi almak isteyen kişilerin ise belirlenen bedeli banka hesabına yatırdıktan sonra dekontla beraber SGK İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı adresine başvuruda bulunmaları gerekiyor. 

İhale Ankara’da Yapılacak 

Bu ihalede diğer SGK gayrimenkul ihaleleri için tercih edildiği gibi kurumun Ankara adresinde gerçekleştirilecek. İhaleye girmek isteyen kurum ve kişilerin mutlaka ihale dosyalarını ihale saatine kadar kurumun aynı zamanda ihaleyi gerçekleştireceği yer olan Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı, Adakale Sok. No:30 Kızılay/ANKARA  adresine teslim etmeleri gerekmektedir. Dosyayı zamanında eksiksiz olarak teslim etmeyen kişi ve kurumların ihaleye girmelerine izin verilmeyecektir. 

Satışa sunulan taşınmazlar arasında dükkan ve işyerlerinin yanı sıra çok sayıda arsa ve çok katlı apartmanlar da yer alıyor. Satış yapılacak iller ise Çorum, Bilecik, İstanbul, İzmir, Burdur, Denizli, Balıkesir, Batman, Kırıkkale ve Konya olarak sıralanıyor. 

Kamupersoneli.net | Ankara