Emniyet Personeli

20. Dönem POMEM 2.Yedek Aday Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile 20. Dönem POMEM 2.yedek aday yerleştirme sonuçlarının belli olduğunu açıkladı. 

20. DÖNEM POMEM 2. YEDEK ADAY YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

Polis Akademisi Başkanlığı’ndan yayımlanan duyuruda, 20. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan adayların yerine, kadın adayların 13’üncü sırasından başlanarak 11 yedek adayın planlamasının yerleştirilmesinin yapıldığı açıklandı. Yayımlanan duyuruda adaylara posta yoluyla bir bildirimde bulunulmayacağı ifade edildi. 

Polis Akademisi Başkanlığı’ndan yayımlanan duyuru, 

”20. Dönem POMEM 2.yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 20. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan adayların yerine, kadın adayların 13’üncü sırasından başlanarak 11 yedek adayın planlaması yapılmıştır. Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar ile ilgili olarak adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. Tüm adaylara ilanen duyurulur.”