Emniyet Personeli

19. Dönem POMEM PÖH Sınav Yerleri ve Tarihleri Açıklandı !

Polis Akademisi Başkanlığı, 23 Şubat 2017’de 19.Dönem POMEM PÖH adaylarının mülakat sınavları hakkında bir duyuru yayımlamış ve sınav yeri ve tarihlerinin açıklanacağı tarihi 25 Şubat 2017 olarak adaylara duyurmuştu.

24 Şubat 2017 tarihinde yine Polis Akademisi Başkanlığı resmi sitesinde yayımlanan duyuruda sınav yeri ve tarihlerinin açıklandığını duyurdu.

Polis Akademisi Başkanlığı’nın duyurusu şöyle:

” Özel Harekat Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 19.Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) Mülakat Giriş Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adayların Sınav Yerleri ile Tarihleri Açıklandı

Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19.Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında şahsen başvuruları kabul edilip, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı aşamasında başarılı olarak  Mülakat Sınavı aşamasına girmeye hak kazanan adayların Mülakat Sınavına nerede ve hangi tarihte alınacaklarını T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

Adaylar Mülakat Sınavına gelirken “Sınav Giriş Belgesi” ve “Nüfus Cüzdanının” aslını yanlarında getireceklerdir.Ayrıca Sınav Giriş Belgesi üzerinde belirtilen sınav tarihi ile saati ve sınav yerinde hazır bulunacaklardır.   

Mülakat Sınavı sonuçları daha sonra ileriki bir tarihte Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.  

Bir Yorum

  1. Allah herkesi̇n yar ve yardımcısı olsun, hayırlısıysa olsun. eğer olmazsa hayatın sonu değil kimseye küsmeye ve kendimizi üzmeye gerek yok. Allah herkesin gönlüne göre versin