Emniyet Personeli

2016 Polis Şark Tayinleri Neden Açıklanmıyor?

 20 Binin üstünde Polis tarafından beklenen 2016 yılı polis şark tayin atamaları açıklandı mı? Şark tayin atamları hakkında Emniyetten açıklama geldi mi? İşte Polis Şark tayinleri hakkında son dakika bilgileri. Binlerce Polis tarafından beklenen 2016 yılı Polis şark tayinleri hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından henüz kesin bir duyuru yapılmadı. Rütbe Terfi sonuçlarının açıklanması ve polislerin şark hizmet sürelerinin değişmesinden sonra gözler Şark tayin atamalarının açıklanmasına çevrildi. 

2016 Yılı Rütbe terfi sözlü sınav sonuçları ve şark hizmet sürelerinin açıklanamsından sonra gözler 20 Bin polis için yapılacak olan Şark hizmeti atama sonuçlarının açıklanmasına çevrildi. Her yıl Mayıs ve Haziran ayları içerisinde açıklanan polis şark atamaları bu sene henüz açıklanmadı.

Yeni Hükumetin kurulması, Emniyet Rütbe terfi sonuçlarının açıklanması, şark hizmet sürelerinin açıklanması derken şark tayin atamaları hakkında henüz bir duyuru yayımlanmadı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanması beklenen şark tayin sonuçlarının önümüzdeki günlerde ilan edilmesi bekleniyor.

20 Bin Polis Şark Tayinlerini Bekliyor

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılacak olan 2016 yılı Şark tayin atama sonuçlarını 20 Binin üzerinde Polis Memuru, Baş Polis Memuru, Komiser Yardımcısı, Komiser, Baş Komiser bekliyor.

Şark Hizmeti Sürelerinde Değişiklik Yapıldı

Resmi Gazete’de 17 Haziran tarihinde yer alan ilana göre Emniyet Mensuplarının illerdeki görev sürelerinde değişiklik yapıldığı duyurulmuştu. Yayımlanan duyuruya göre polislerin şark görevlerinde illerde bulunmaları gereken azami süreler belirtilmiştir.

 

Bir Yorum

  1. Biri daha çıkıp bugun aciklaniyor yarın açıklanıyor derse bu mubarek ayda orucumuzu bozdurmasınlar.

  2. Valla bende beklemedyim. Biri güvenli kaynaktan dedi. Bu aksam açıklanır dedi. Bekliyorum 22.00 a az kaldı. Aynı konudan muzdaribiz.

  3. Bu ne rezillik bu ne kalitesizlik bu ne kepazelik. Allah bu mubarek günde coluk cocugumuzun hakkini buna sebep olan en üs rütbeden aşagiya dogru bırakmasin

  4. Yalandan kim ölmüş ama mutlak bunların hesabını dirhem dirhem alacagım yaradanıma sıgındım çünkü

  5. Arkadaslar caninizi sikmayin o kadar Allah ne zaman kismet ederse o zaman belli olur herke hayirli biryer kitmet olur insAllah bize de

  6. Arkadaşlar, Allahım bu ramazan ayında tüm kardeşlerime akıl fikir ver kulu Kula muhtaç etme açıklama olur bekliyoruz… İnancınızı yitirmeyin bu vatan hepimizin…

  7. Bayrampaşa çevik e gelen lekesiz " cuma günü açıklanacak " demiş

  8. Emniyet kadar saçma sapan bir kurum daha yok. Bu ne rezillik ya aylardır bekliyoruz ne evimi toplayabilirim ne yerleşebiliyorumbiliyorum. Öğretmenim il dışı atamalarımızın başvurusu geçti yine bir yol çizemedim kendime..

  9. Bugün 24 haziran cuma saat 16.24 ama hala açıklanmadı hani açıklanıyordu?

  10. Eski Tbmm başkanlarının ve eski Bakanların korumaları neden şark görevine gönderilemiyor Cumhurbaşkanı koruması gidiyorda yıllardır tayinleri cıkmasınaramen neden gönderilemiyor bu adaletsizliği kim düzeldecek