Emniyet Personeli

Adaylar EGM Hizmetli Alımı Başvuru Sonuçlarının Açıklanması İçin Sabırsız !

Emniyet Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile hizmetli personel alımı yapacağını duyurmuştu. Yayımlanan ilanda Emniyet Genel Müdürlüğü hizmetli personel alımı yapacağını belirtmişti. Söz konusu personel alımına başvuru süreci tamamlandı. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından başvuru sonuçlarının açıklanması büyük bir merakla bekleniyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü hizmetli alımı sınavını kazananların yerleştirmeleri kesin başarı listesindeki sıraya göre yapılacaktır. Yerleştirilmeleri yapılan adaylardan çeşitli belgeler istenecektir. Bu belgeler; sağlık kurulu raporu ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmalarının olumlu olduğu belgelerdir. Ayrıca atama şartlarını taşımayanlar ile atama şartlarını taşımadığı sonradan belli olan adayların atama işlemler iptal edilecektir. 

BAŞVURU SONUÇLARI BEKLENİYOR 

Emniyet Genel Müdürlüğü hizmetli personel alımı başvuru kılavuzunda başvuru sonuçlarına ilişkin çeşitli bilgiler paylaşıldı. Söz konusu kılavuzda “Puanları eşit olan adaylardan, merkezi sınavda aldığı puan yüksek olan, bunun da eşitliği halinde yaşı büyük olan aday üst sırada yer alacaktır.”, “Hesaplanan sıralamaya göre atanmaya hak kazanan adaylar belirlenecektir. Ayrıca yedek aday belirlenmeyecektir.” ifadelerine yer verildi. Anca başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi verilmedi.

Başvuru sonuçları açıklandığında adaylarımızı mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Artık ümidimiz kalmadı 3 ay oldu başvuru sonuçları açıklanmadı

  2. bian önce açıklanmasını bekliyoruz çocuklar merakla bekliyorlar ona göre başka işlere yönelemiyorlar biran önce açıklanmalı bu kadar beklenecek ne varsa..

  3. nasıl iptal olmuş yahu kaç aydır bekliyoruzzz

  4. 3 aydır bir sonuç açıklanmaz mı yoksa iptal mi oldu hizmetli kadrosu aylarca acıklanmayacaksa genel müdürü yıllarca acıklamamaları lazım …..

  5. Nerden biliyorsun yunus kardeşim iptal olduğunu kessin mi ?

  6. Arkadaşlar Merhaba. Ben DPB aradım sonuçları sordum mahkeme olayını sordum. Bize gelen böyle bir bilgi yok dedi.

  7. Yani arkadaşlar iptal söz konusu değil bence. Tabi şimdiye kadar açıklanması gerekirdi elbette. Emniyetin bir önce kafalarda oluşan soru isaretletine bir cevap vermesi gerekir.

  8. Iptal olmaz arkadaslar oyle bisey olsa duyuru ekranindan kaldirirlardi oyle gereksiz haberlere inanmayin derim ben

  9. Kaç ay oldu işsizlik tavan oranlarda geziniyor çoğu meslek bir sürü tecrübe istiyor devlet buna el atmazken bide istihdam sağlanacak deniyo hani nerde 25 kişilik kadro bile açılamıyo kaç aydır devlet yetkileririnin bu konular el atması lâzım..

  10. sabreden dervis ölmeden muradına ermisss ya sabirrr hayirludii bakalim bekliyozzz