Emniyet Personeli

Ankara Emniyeti Müdürlüğüne Atama Yapıldı

Bilindiği gibi çeşitli illerde ki Emniye Müdürlüklerine Emniyet Müdürü atamaları yapılıyor. Yapılan atamaların sebebi ise Başkent Ankara’da yaşanan terör saldırısı ve güvenlik zafiyeti gösteriliyor. 

Başkent Ankara’da yaşanan terör saldırılarından dolayı Emniyet Müdürlüklerine çeşitli atamalar gerçekleştiriliyor. Bu atamalar Ankara Gar’da meyadana gelen terör saldırıları itibari ile yapılmaya başlandı. Ankara Emniyet Müdürü yaşanan terör olayları sonucunda görevinden atandı ve yerine vekaleten bir Emniyet Müdürü atanmıştı. Ancak dün akşam yaşanan ve yürekleri dağlayan acı terör saldırısından sonra Ankara Emniyet Müdürlüğüne yeni bir atama kararı alındı.

Dün akşam saat 18.45’de Ankara’nın göbeğinde Kızılay’da bir patlama meydana geldi. Bu patlama terör saldırısı olarak nitelendirildi. Terör örgütü mensupları bomba yüklü bir aracı patlatarak 37 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve 125 vatandaşımızında yaralanmasına sebep oldu. 

Olaylar bu şekilde gelişirken Ankara’da görev yapan tüm polis memurları gel emri ile ek göreve çağırıldılar. Polis memurları ek görev yaparken Başbakan Ahmet Davutoğlu bir güvenlik zirvesi düzenleyeceğini açıklaı. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun düzenleyeceği güvenlik zirvesine ise Ahmöet Davutoğlu’nun dışında konu ile alakalı Bakanlar Kurulu üyeleri katılım sağlayacaktı. 

Bu bağlamda Ankara Emniyet Müdürlüğüne Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan atandı. 2. sınıf Emniyet Müdürü olan Yaman Ağırlar vekaleten Ankara Emniyet Müdürü idi. Bundan dolayı Ankara Emniyet Müdürlüğüne Van Emniyet Müdürü olan Mahmut Karaaslan atandı.

Kamupersoneli.net