Emniyet Personeli

Başkomiser Maaşları Ne Kadar?

EGM Personelinin çalışma şartlarına bakıldığına aldıkları maaşın çok az olduğu söylenebilir. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli kadrolarda kutsal görevini yerine getiren ve hala devam eden operasyonlarda vatanı için korkusuz bir biçimde savaşmayı sürdüren polislerin maaşları ne kadar? , Hangi polis memuru ne kadar maaş alıyor? gibi soruların yanıtı kamupersoneli.net adresinde.


Hükümet tarafından yapılan son zamlardan sonra polis mesleğine yeni başlayanların alacağı maaş 2 bin 750 lira olurken, Başkomiser maaşları 3 bin 752 lira, polis memurlarının maaşı 3 bin 162 lira oldu. Söz konusu maaşların içerisinde ek ödemeler girmiyor. Bilindiği üzere polislerin görev yerleri, görev süreleri ve operasyon ücretleri farklılık gösterebiliyor. Söz konusu değişkenler polis maaşlarını doğrudan etkiliyor.

Ayrıca polislik mesleğini yerine getirenlere eş durumu için 189 TL, 0 yaşından 6 yaşına kadar çocuğu olması durumunda 44,41 TL ve söz konusu yaş grubundan büyük çocukları için 22,20 TL olmayla beraber ayrıca asgari geçim indirim tutarı olarak 61,76 TL iyileştirme ücreti verilmesi planlanıyor. Polis maaşları hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Maaşlar az mı ? Polis maaşları yaptıkları göreve göre çok mu? 


Polis haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Emniyet duyuruları ve daha fazlasından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilir gelişmelerden her yerde haberdar olma fırsatına sahip olabilirsiniz.Kamupersoneli.net’in forumlarını ziyaret ederek , ücretsiz üye olabilir , başlık açabilir, başlıklara yorum yapabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Adıyaman