Emniyet Personeli

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Önlisans Mezunu Polis Alımı Yapacak Mı?

Bilindiği gibi Önlisans polis alımlarına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından bir açıklama yapılmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasında Önlisans mezunlarının taleplerinin olduğunu ve ihtiyacın olduğunu ifade etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamasının detayları şöyle;

ÖNLİSANS MEZUNU POLİS ALIMI

“Yüksekokul mezunlarının POMEM’lere alınması yönünde talepler var. Bunları Anadolu’ya gittiğimizde görüyoruz. Biraz haklılıkları var. Bu şuan mümkün değil, zira ilanı erteleyip kanun değiştirmemiz lazım. Ama önümüzdeki alımlarda bunlara yönelik bir adım atıp atmamayı değerlendireceğiz. arkadaşlar rahat olsunlar, bu konuda bizim de ihtiyaçlarımız var.”

POLİS ALIMI TALEBİ

Önlisans mezunları uzun zamandır sosyal paylaşım platformlarında kampanyalar yaparak seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Önlisans mezunu adaylar bir an önce Önlisans mezunu polis alım ilanının yayımlanmasını talep ediyorlar. Emniyet Genel Müdülrüğü Önlisans mezunu polis alım ilanı yayımlandığında ziyaretçilerimizi anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Önlisans veya lise mezunlarina kadar alim yapilacak olması lisans mezunlarına haksizlik olur tüm lisans mezunlarına yazik ederler. İlla eksik varsa KPSS puanini biraz düşürüp yaşi buyutmeliler. Aksinin olması büyük haksizlik olacaktır..

  2. Bu ülkeyi kurtaran sadece okumuş insanlar değil bizde variz sonuna kadarrr bizlerde polis olmak istiyoruz lise mezunu bayanlarada şans verin

  3. Ön lisans mezuzunu olup da gönlüne göre iş bulamayan binlerce vatan bayrak aşkını gönlünde yaşatanlar olarak bu şerefli mesleğe kavuşabilmek adına elimizden geleni yapalım arkadaşlar hem maddi hem manevi ihtiyacımız var bu mesleğe Sayın Bakanım.

  4. lise mezunlarına ygs 270 puan doğrultusunda pmyo hakkı bugün verilmedi ki zaten,sadece alım bu yönde olacak o dile getirilmiş.
    önlisansa da ileri ki alımda pomem hakkı verilecekmiş,daha ne istediğinize kavuşacaksınız.lise mezunlarına oda yok …

  5. en az 10000 alınacaksa 5000 lisans 3000 önlisans 2000 lise mezunu olmalı

  6. lise mezunu alınsın lise mezunu alınsın diye akşama kadar forumlarda sitelerde bagıracagınıza gidin bari en azından 2 yıl önlisans okuyunda hem kendinize bi faydanız olsun hemde bir mesleginiz olsun okadar zormu ya okumak yemin ederim ben zewk alıyorum ya bazı derslerden

  7. Yaş şartı ve lise lisan ayrımı saçnalık,haksızlık..40 yaşına girenler bırakmalı o zaman,liyakat ve yetenek,sadakat

  8. Yaş şartı ve lise lisan ayrımı saçnalık,haksızlık..40 yaşına girenler bırakmalı o zaman,liyakat ve yetenek,sadakat

  9. lise mezunu 28 yaşında delikanlıyım ,bende polis olmak istiyorum. ne var bunda

  10. lisans mezununa neden yazık olsun.öğretmenlik okumuş mühendislik okumuş adamın zaten mesleği var.neden haksızlık olsun.boşa mı okuyor 4 yıl

  11. Önlisans mezunlarınıda sevindirin sayın bakanım onlarda insan

  12. Sayın bakanım bizde polis olmak istiyoruz bizede şans verin

  13. ön lisans mezunları polis olsun artık en dogal hakkımız yaş sınırı 35 olmalı lutfen

  14. ben önlisans okuduğuma lanet ediyorum hep arka plandayız çünkü. madem arka plana atacaksınız niye önlisans bölümlerini kaldırmıyonuz!

  15. ön lisans mezunu pomem alımlarını dört gözle bekliyoruz lütfen sesimizi duyun

  16. Ewet onlisanlarin önünün acilmasini istiyoruz bizde bu dewletin vatandasiyiz