Emniyet Personeli

Yeni Ankara Emniyet Müdürü Görevinin Başına Geçiyor

Yeni Ankara Emniyet Genel Müdürü Mahmut Karaaslan Van’dan Ankara’ya geldi. Yeni Görev yerine uçakla gelen Mahmut Karaaslan kendisini karşılayan gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ankara Emniyet Müdürü Sn Mahmut Karaaslan “Arkadaşlar hemen görevimize başlıyoruz. Tüm performansımızı son noktasına kadar kullanacak, gücümüsün son noktasına kadar kullanacağız. Başkent Ankara’yı güvenli bir şehire dönüştürmek için tüm mesai arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. ALLAH(c.c) yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

Havaalanından Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüşmeye

Van’dan Ankara’ya gelen Ankara Emniyet Genel Müdürü Mahmut Karaaslan Esenboğa Havalimanı’ndan T.C Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Cumhurbaşkanlığı külliyesine geçti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü görevini  vekaleten Ahmet Hakan Arıkan yürütüyordu. 8 Mart 2016 ‘da “merkeze alınma” talebinde bulunmuş talebi kabul edilmişti. Daha sonra ankara Emniyet Müdürlüğüne Asaleten Mahmut Karaaslan atanmıştı. İlgili habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yeni Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan Kimdir?

1961 yılında Kayseri’de dünyaya gelen Mahmut Karaaslan 1979 senesinde Polis Kolejinden mezun oldu. 1983 Yılında Polis akademisinden mezun olduktan sonra, İzmir, Emniyet Genel Müdürlüğü, Ağrı, Ankara ve Emniyet Genel Müdürlüğünün değişik birimlerinde görev yaptı. 2006 senesinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terti ettirildi. 2007 yılında Polis Başmüfgettişi oldu ve Teftiş Kurulu Başkanlığında görev aldı. Yeni Ankara Emniyet Müdürü Sn. Mahmut Karaaslan evli ve iki çocuk babasıdır.