Engelli Personel Alım İlanları

İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş (İŞMER) Engelli Personel Alımı Yapacak

 İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş Engelli Personel Alımı Yapacak. İŞMER’in engelli personel alımı yapacağına dair ilan duyurusu çeşitli kariyer sitelerinde yayımlanmaya başladı.


Aranılan Nitelikler

İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş. ‘nin Engelli Personel Alımı için aranılan genel nitelikler ; Başvuruda bulunacak adayın asgari ilkokul mezunu olması, Türkiye İş Kurumuna Kayıtlı ve yasa gereği iş gücü kaybı raporu  (en az %40 oranında) ve engelli kapsamında değerlendirilebilecek olması gerekiyor.

Ön Yazıda Engel Durumu Belirtilmeli

İŞMER’e başvuruda bulunacak adayın başvurularına ekleyecekleri ön yazılarında engel durumlarını, engel derecelerini ve hangi pozisyonlarda görev alabileceklerini belirtmeleri gerekiyor. Alınacak personel sayısı verilen ilanlarda belirtilmemiş.  

Başvuru

İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş. (İŞMER) ‘e başvuruda bulunacak adaylar “http://www.kariyer.net/is-ilani/is-merkezleri-yonetim-ve-isletim-a-s-genel-basvuru-engelli-1523658” adresinden ilgili işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, engelli personel alım haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek ilgili gelişmelerden anında haberdar olma fırsatına erişebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara