Eski Hükümlü Alım İlanları

TCDD Kütahya'da Eski Hükümlü Alımı Yapacak

 T.C.Devlet Demiryolları 1 eski hükümlü alımı yapacaktır.1 eski hükümlü işgücü talebi Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce il düzeyinde ilan edilecektir. 
 

İŞKUR’ca bildirilen nihai listede yer alacak adaylar, noter huzurunda yapılacak kura çekimi veya sözlü sınava katılmak için belirttiğimiz belgelerin fotokopileri ile TCDD web sitesinde yayınlanacak 1 adet resimli İş Talep Bilgi Formunu eksiksiz olarak doldurarak 16.06.2016 tarihinde, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’na teslim edeceklerdir. Belgelerini teslim etmeyen adaylar noter çekilişi ve sözlü sınava kabul edilmeyecektir.  

İŞKUR’ca bildirilen nihai listede yer alacak adayların adreslerine evrak teslimi, noter huzurunda kura çekimi ve sözlü sınav tarihini bildirir tebligat gönderilecektir. 

İşe başlatılan eski hükümlü işçilerin deneme süresi 4 aydır. 

Hangi Belgeler ile Başvuruda Bulunulacak?

1- Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı sanat kolunda çalıştırılmak üzere işe alınacak eski hükümlü işçilerde, yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde yol bakım ve onarım işlerinde en az 1 yıl tecrübeli olmak şartı aranmaktadır 

Adaylar çalışmalarını işyerinden alacakları yazı, SSK sicil numarası ile SSK işyeri sicil numarasının yazılı olduğu hizmet belgesi ve SSK hizmet dökümüyle belgeleyecektir. 

2- Öğrenim belgesi,

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi, 

4- TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, 

5- Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir), 

6- Eski Hükümlü Belgesi (Cumhuriyet Savcılığından), 

7- İkametgâh İlmühaberi