Eski Hükümlü Alım İlanları

TCDD Personel Alımı İçin Başvuru Süresi Sona Eriyor

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları geçtiğimiz günlerde eski hükümlü personel alımı için Devlet Personel Başkanlığı’nda ilan yayımladı. TCDD Eski hükümlü personel alımı başvuruları için son gün 19 Haziran olarak belirlenmişti.

İlanın Detayları

Teşekkülümüz Kocaeli il sınırlarında 1 eski hükümlü işgücü talebimiz Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce il düzeyinde ilan edilecektir.

Başvuru
 

İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alacak adaylar, sözlü sınava katılmak için aşağıda belirtilen belgelerin fotokopileri ile birlikte TCDD web sitesinde yayınlanacak 1 adet resimli İş Talep Bilgi Formunu eksiksiz olarak doldurarak 27.06.2016 tarihinde, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine gelerek teslim edeceklerdir.

Belgelerini teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. İŞKUR’ca bildirilen nihai listede yer alacak adayların adreslerine evrak teslimi ve sözlü sınav tarihini bildirir tebligat gönderilecektir.

Sözlü Sınav
 

Sözlü sınavı 01.07.2016 tarihinde saat 10.00 da TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresinde yapılacaktır.