Eski Hükümlü Alım İlanları

TÜLOMSAŞ Eski Hükümlü Personel Alımı

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş Eski Hükümlü Personel Alacak


Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii A.Ş Tarafından Daimi İşçi statüsünde istihdam edilmek üzere Meslek Lisesi Mezunu ( tesviyeci) eski hükümlü alımı yapılacağına dair ilan Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sayfasından da yayımlandı.  Söz konusu personel alımına dair ilan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, İŞKUR resmi internet sayfasında yayımlandı. Personel alımı için başvuru yapacak adayların İŞKUR resmi sitesinden ilanı takip etmeleri gerekiyor. 

DPB Resmi İnternet Sayfasında Yayımlanan İlanın Tam Metni Şu Şekilde ;

TÜRKİYE LOKOMOTİF VE MOTOR SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR Daimi İşçi Alımı İlanı Kurumumuza aşağıda belirtilen mesleklerde 1 adet eski hükümlü daimi işçi alınacaktır. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şeklide Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alım yapılacaktır. İşgücü talep şartları Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 25.04.2016 tarihinde yayımlanmıştır. İsteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

Meslek Lisesi Mezunu ( Tesviyeci ) Eski Hükümlü


Kamu haberleri , Personel Alımı duyuruları ve haberleri ve çok daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in uygulaması google play üzerinden ücretsiz indirilebilir . Söz konusu uygulamanın kullanımı ve kurulumu oldukça basittir.