Genel

Manisalılar Derneği Keşkek Dağıtımı ile Açıldı

Manisalılar Derneği hizmet binasının açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın katılımıyla Şişli’de gerçekleşti. Açılışta konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Manisa’nın sürekli gelişmekte olduğunu söylerken “Manisa’da işsizlik yüzde 5,1. Hedefimiz diğer milletvekilleriyle beraber bunu yüzde 3’e indirmek. Yüzde 3 sadece dünyada İsviçre’de var. Manisa’yı Türkiye’nin İsviçre’si yapacağız” diye konuştu.

Selçuk Özdağ, Manisa’nın çok göç alan bir şehir olduğunu anlattı. Manisa’da yapılan yatırımlar için ise şu bilgileri açılış konukları ile paylaştı.;

“İstanbul-Manisa arasındaki otoban 2018 yılında tamamlanacak. ‘2018 yılında 4 saatte Manisa’dan İstanbul’a ulaşacaksınız. Bu yol sayesinde ürettiğimiz her şeyi rahat bir şekilde dünyaya ulaştıracağız. 2017 yılında da Manisa-İzmir arası 15 dakikaya inecek. Manisa’da işsizlik yüzde 5,1. Hedefimiz diğer milletvekilleriyle beraber bunu yüzde 3’e indirmek. Yüzde 3 sadece dünyada İsviçre’de var. Manisa’yı Türkiye’nin İsviçre’si yapacağız.” 

Manisa Milletvekili Recai Berber de Manisalılar Derneği hizmet binasının açılışında konuşma yapan isimlerden biriydi.  İstanbul’da yaşayan Manisa’lıların bir toplama yerinin olmadığını, yeni seçilen dernek başkanının sözünü tutarak dernek binasına sonunda kavuştuklarını söyledi.  

Dernek Başkanı Hüseyin Fehmi Yersel Şubat ayında göreve geldiklerini söyledi ve açıklamada bulundu; ”Acil yapılması gereken konuları yönetim kuruluyla tartıştık. Manisalıların bir araya geleceği bir dernek binası eksikti. İlk iş olarak da dernek binamızı oluşturmak noktasında çalışmaya başladık. Kısa süre içerisinde de bu çalışmadan verim aldık ve dernek binamızı aldık, derneğimizi kurduk. Bu dernek binamız hepimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. 

Konuşmalardan sonra Manisalılar Derneği hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından Özdağ, Berber ve protokol üyeleri, açılışa katılan konuklara Keşkek dağıtımında yardımcı oldu.

Tüm güncel, kamu haberlerinde en hızlı, en doğru bilgileri kamupersoneli.net den öğrenebilir, her an elinizin altında olması için android uygulamamızı yükleyebilirsiniz.

AA / Kamupersoneli.net