Genel

Aile Bakanlığı GYS ve Unvan Değişikliği Sınavı Soru ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

Aile Bakanlığı GYS ve Unvan Değişikliği Sınavı’nın merakle beklenen soruları ve cevap anahtarı yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı soruları ve cevap anahtarı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. 19 Mart 2016 tarihinde gerçekleşen Milli Eğitim Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavıyla ilgili her detay bu haberimizde.

Soru ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

Taşra ve Döner Sermaye Teşkilatında Görev Yapan personele yönelik görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının sonuçları yayımlanır yayımlanmaz kamupersoneli.net adresinden sonuçları öğrenebilirsiniz.Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB ) tarafından bu hafta sonu gerçekleştirilen bir çok sınavdan birisi olan sınava giren herkese gelecek hayatında başarılar diliyoruz.

Aile Bakanlığı GYS ve Unvan Değişikliği Sınavı Soru ve Cevap Anahtarı 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Taşra ve Döner Sermaye Teşkilatında Görev Yapan Personele Yönelik Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavının soruları ve cevap anahtarını aşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz. Sınav hakkındaki yorumlarınızı sayfamızın en altında bulunan yorum bölümünden yapabilirsiniz. 
 

Kamu haberlerini ve çok daha fazlasını kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Her türlü haber ve duyuruyu kaçırmamak için android uygulamamızı google marketten indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum