Genel

İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme Sınav İlanı Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme Sınav ilanının yayımlandığı ifade edildi. MEB’den yayımlanan sınav açıklaması şöyle oldu;

MEB’DEN YAYIMLANAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanlığı personeline yönelik görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı İçişleri Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan 2014/Pr Nu:14 nolu Protokol hükümlerince 23 Ağustos 2015 saat 10.00’da Ankara’da gerçekleştirilmiştir.

Ancak, İçişleri Bakanlığının talebi ile sınav kurullarınca başvuruları reddedilen adayların açmış oldukları “Yürütmeyi Durdurma ve İptal” davaları neticesinde, 6 grupta (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Şef, İlçe Nüfus Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü ve Şube Müdürü unvanlarında) 31 aday yeniden görevde yükselme sınavına alınacaktır. Yargı kararı gereği sınava alınacak adayların görevde yükselme sınavı, 14 Mayıs 2017 Pazar günü, saat 10.00’da, Ankara’da yapılacaktır.

Sınavla ilgili diğer açıklamaların yer aldığı duyuru metni, adayları İçişleri Bakanlığı tarafından bildirilen elektronik posta adreslerine gönderilecektir. 

Kamupersoneli.net – ANKARA