Genel

MEB CTE Görevde Yükselme Sınavının Soru ve Cevaplarını Yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 Mayıs 2017 saat 10.00’da, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün görevde yükselme ve unvan değişikliği ve 14.00’de yapılan görevde yükselme sınavlarına ait soru kitapçıklarını yayımladığını duyurdu. Konuya ilişkin Adalet Bakanlığı’da resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımlayarak sınav sonucu yapılacak itirazlar ile ilgili bilgiler verdi. Adalet Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına ilişkin yapılacak itirazlar ile ilgili yayımladığı duyuru şu şekilde, 

MEB GÖREVDE YÜKSELME VE ÜNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV SORU VE CEVAPLARINI AÇIKLADI

”20 Mayıs 2017 saat 10.00’da yapılan görevde yükselme ve unvan değişikliği ve 14.00’de yapılan görevde yükselme sınavlarına ait soru kitapçıkları ve cevap anahtarları MEB’nin resmi internet adresinde yayınlanmıştır.
Adaylar sınav soruları ve cevaplarına ilişkin itiraz başvurularını MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 20 TL yatırarak alınan banka dekontunu(veya atm işlem fişini) ekleyerek ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile çalıştığı ceza infaz kurumuna, denetimli serbestlik müdürlüğüne, eğitim merkezine veya Genel Müdürlüğe 30 Mayıs 2017 mesai saati bitimine kadar yapabileceklerdir. Herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için adayların itiraz başvurularını son güne bırakmamaları gerekmektedir.
30 Mayıs 2017 tarihinden sonra gönderilen itiraz başvuruları  ile adayın T.C. kimlik numarası, imza, adres ve dekontu/atm fişi olmayan dilekçeler ile faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmayacaktır.
Başvurular sınav kurulu tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne (ÖDSGM) gönderilecek, ÖDSGM tarafından 10  iş günü içerisinde sonuçlandırılacak ve Genel Müdürlüğümüz tarafından duyurulacaktır.