Genel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 1059 memur için yapılan GYS sonuçları açıklandı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 21 Ocak 2017 tarihinde Ankara’da yapılan Görevde Yükselme Sınavı (GYS) sonuçları açıklandı. İşte detaylar…

İŞTE O DUYURU;

“21/01/2017 tarihinde yapılan Görevde Yükselme Sınavı sorularına ilişkin yapılan itirazlar Sınav Kurulu tarafından değerlendirilmiş olup alınan karara ilişkin açıklamalar ekte yer almaktadır. Ayrıca, soru itirazlarına bireysel olarak cevap verilmeyecektir.

Adaylar, sınav sonuçlarını https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc/YonlenenSayfa.do adresinden sorgulayabilecek ve sınav başvurusu yapılan Intra uygulama sayfasından da Optik Cevap Forumu’na ulaşabilecektir.

Yazılı sınav sonucunda başarılı olarak sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri ve sınav yerleri ayrıca ilan edilecektir.”

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde görevli 1059 memur için Görevde Yükselme Sınavı (GYS) başvuruları 28 Ekim- 11 Kasım 2016 tarihleri arasında alınmıştı. Adaylara yazılı sınavda, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcılığı, Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü, Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcılığı ve Şeflik sınavlarında 150 soru, memurluk sınavında ise 50 soru sorulmuştu.