Gündem

15 Temmuz'a İlişkin Önemli Planlama ! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın Açıkladı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın basın toplantısında 15 Temmuz’a ilişkin planlama yapıldığını ifade etti ve FETÖ davalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın açıklamaları şöyle oldu;

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

“FETÖ davaları devam ediyor. Bu davaların yakından takipçisi olacağımızı ifade etmek istiyorum. Hala, bunun bir kontrollü darbe olduğu ifadelerinin kullanıldığını görüyoruz. Bu iddiaların dile getirilmesi ancak bu darbeyi yapanların ekmeğine yap sürmek anlamına gelir. Türk adaleti bu konuda en doğru kararı en hızlı şekilde verecek. Bu zanlılar mutlaka ve mutlaka cezalarını çekeceklerdir. Türkiye’nin de nefesini her yerde hissetmeye devam edecekler. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın.” 

15 TEMMUZ ANMA FAALİYETLERİ

“15 Temmuz’un sene-i devriyesi yaklaşıyor. 15 Temmuz ile ilgili bir takım anma faaliyetleri planlanmaktadır. Bir hafta boyunca yapılması planlanıyor. 10-16 Temmuz tarihleri arasında. Bu konu ile ilgili yurt dışında da çalışmalar yapılacak. İstanbul ve Ankara anıtlar yapılmakta, açılış da Cumhurbaşkanımızın teşrifi ile gerçekleştirilecek.” 

Kamupersoneli.net – ANKARA