Gündem

17 Araca Hasar Verip, Palayla Saldıran Şahıs Hakkında Adalet Kararını Verdi

 Kayseri’de trafik kazasına karışan ve olay yerinden otomobiliyle kaçmaya çalışırken 17 araca zarar verip elindeki palayla çevredeki vatandaşları tehdit eden şüpheli tutuklandı.


Merkez Kocasinan ilçesi Gevher Nesibe Mahallesi Tekin Sokak’ta, 29 Eylül’de 38 EY 975 plakalı otomobiliyle kazaya karışan ve kaçmak isterken 17 araca zarar veren, kendisini durdurmaya çalışan vatandaşlara palayla saldırdıktan sonra aracından inip kaçan İbrahim O, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince bir otoparkta yakalandı. Zanlının, yakalanmamak için saçını ve bıyığını kestirdiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen ve 24 suç kaydı bulunduğu tespit edilen İbrahim O, adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan şüpheli İbrahim O, tutuklandı. 

Yaralama suçundan hükümlü İbrahim O, Ankara Sincan Açık Ceza İnfaz Kurumundan izinli çıkmış, geldiği Kayseri’de 29 Eylül’de 17 araca zarar verip kaçmıştı. İbrahim O’nun otomobille kaçmak isterken diğer araçlara çarpması ve kendisine engel olmak isteyen vatandaşları elindeki palayla tehdit etmesi kameralarca kaydedilmişti.

Kamupersoneli.net | AA