Gündem

19 Mayıs'ta Hastaneler Açık Olacak Mı?

Sağlık sorunları nedeniyle tedavi işlemlerine devam etmek isteyen vatandaşlar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında hastanelerin açık olup olmadığını sorgulamaya başladılar. Milyonlarca vatandaş kendi bölgelerinde olan hastanelerin 19 Mayıs’ta hizmet verip vermediğini merak ediyorlar.

Vatandaşlar tarafından merak edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında hastanelerin açık olup olmayacağını kamu personeli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

19 MAYIS’TA HASTANELER AÇIK OLACAK MI?

Milyonlarca vatandaş tarafından 19 Mayıs’ta hastanelerin açık olup olmadığı araştırılıyor. 19 Mayıs’ta özel hastanelerin açık olup olmayacağı kesinleşmedi ancak devlet hastanelerindeki polikinliklerinin kapalı olma durumu olabilir. 

Ancak bu durum hastane yönetiminde alınacak olan karar ile değişebilir. Hastane yönetimi tarafından alınacak olan kararla hastaneler açık olabilir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için hastanelerin santralinden detaylı bilgi sahibi olunabilir. 19 Mayıs cuma günü hastanelerin acil servisi açık olacaktır.

Kamupersoneli.net – ANKARA