Gündem

19 Mayıs’ta PTT ve Bankalar Açık mı?

 19 Mayıs Perşembe günü için PTT ve banka şubelerinde işleri olan vatandaşların en çok sorduğu soru ve aklına takılan nokta PTT ve banka şubelerinin çalışıp çalışmadığı hususunda. 


Devlet daireleri, resmi kamu ve kurum kuruluşları, devlet okulları resmi tatil nedeniyle tatil yapacaklar. Lakin nöbet durumu olan kamu kurum ve kuruluşları nöbet görevlerinde olacaklar. Peki PTT ve banka şubeleri açık olacak mı?

PTT şubeleri ve bankalar maalesef 19 Mayıs 2016’da açık olmayacak. Vatandaşlar kargo ve banka işlemlerini bir gün sonra, yani 20 Mayıs 2016’ da PTT şubelerinden halledebilir. 

Son ödeme tarihi 19 Mayıs 2016 olan ödemeleriniz ve PTT’de bekleyen 19 Mayıs 2016 tarihli işlemleriniz kanunen bir sonraki iş gününe sarkıtılacaktır. Yani 19 Mayıs 2016 PTT ve bankaların kapalı olması vatandaşları mağdur etmeyecektir.

Kamu haberleri, güncel, teknolojik, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır. 

Kamupersoneli.net | Ankara