Gündem

2017 Erasmus Personel Hareketliliği Başvuru Sonuçları Açıklandı

2017 Yılı Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Projeleri başvuru sonuçları açıklandı. Değerlendirmeye göre; 376 porje arasından 25 proje hibe desteği almaya hak kazandı, 18 teklif ise yedek olarak belirlendi.

Başvuru Sonuçlarına İlişkin Yayımlanan Duyuru Şöyle:

” Değerli Başvuru Sahipleri,

2017 yılı Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Başkanlığımıza sunulan 376 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, 25 proje teklifi (Ek-1) hibe desteği almaya hak kazanmış, 18 proje teklifi (Ek-2) yedek olarak belirlenmiştir.

İlan edilen hibe miktarları azami miktarlar olup, gerekli durumlarda Başkanlığımız, sözleşme aşamasında, hibe miktarlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Proje sonuçları başvuru sahibi kurumlara bildirilecektir.

Kabul listesinde yer alan proje sahibi kurumlara yönelik olarak proje başlangıç toplantısı yapılacaktır. Toplantının yeri, tarihi ve projelerden sorumlu Başkanlığımız uzmanlarının iletişim bilgileri bilahare e-posta yoluyla bildirilecektir.

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Ek-1: 2017 yılı Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Projeleri Kabul Listesi (Proje numarasına göre sıralıdır.)  

Ek-2: 2017 yılı Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Yedek Listesi (Puana göre ve aynı puan alan projeler arasında hibe bakımından küçükten büyüğe göre sıralıdır.)

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA