Gündem

36 Ay Taksitle Cep Telefonu Nasıl Alınır, Tekno Kredi Nedir?

 Kredi kartına taksit yasağı çıkarılmasının ardından en büyük sorun taksitle cep telefonu almak isteyen kişilerin bu haklarını kaybetmesi oldu. Akıllı cep telefonu sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası olmayan kişiler bu durumda telefon operatörleri tarafından sunulan cep telefonlarına yönelirken ödenen tutarların çok daha yüksek olması başka çözümler aranmasına neden oldu. Perakende teknoloji marketler üzerinden çözüm arayan kişilere yönelik olarak sunulan çözümlerden bazıları ise şöyle:

ING Bank Tekno Kredi Nedir, Nasıl Başvuru Yapılır?

36 ay taksitle cep telefonu satın almak isteyen kişilere yönelik özel bir kredi paketi sunan ING Bank bu alanda Teknosa ile ortaklık yoluna gitmeyi tercih etmektedir. Bu nedenel ING Bank Teknosa kredisi olarak ta bilinen kredi paketinde ING Bank SMS kredi başvurusunda bulunulur ve kredi ön onayı cep telefonu ile verilir. Onay verilmesi durumunda iki seçenek sunulur. Bunlardan ilki Teknosa içerisinde ING Bank kredi standı bulunyorsa bu stand üzerinden dakikalar içerisinde kredinizi kullanarak karta yüklenen tutar üzerinden ödeme yapmaktır. İkinci seçenek ise kendi kredi kartınız ile tek çekim yaparak ödemede bulunarak ürünü satın almak ve arından ING Bank şubeleri üzerinden kredinizi kullanarak bu tutarı kredi kartına yatırarak kapatmanızdır. 

Denizbank Media Markt Kredisi 

Media Markt taksitle cep telefonu satışı hizmetinde Denizbank ihtiyaç kredisi ile ortaklık yoluna gitmektedir. Media Markt şubelerinde bulunan Denizbank müşteri temsilcisi kredi kullanımında sizi yönlendirecek olup satın aldığınız ürünleri 36 aya kadar taksitlendirmenizi sağlamaktadır. 

 

Bir Yorum

  1. Bu Aso tasarruf ve kredi kredi sirketidir. kisisel is için bir kredi gerekiyor, ya da tüm temizlemek için kredi ihtiyaciniz varsa

    Daha fazla bilgi için evisloanfirm@gmail.com: fatura lütfen bizim bizim burada e-posta ile temasa geçin. Bilginiz için, firmamiz

    Eger ilgileniyorsaniz lütfen bize geri almak hemen kredi ile halletmek için,% 2 faiz oraniyla kredi vermek
    2z
    Onay belgesine aktarmak.

    Dolgu ve dönüs

    (1) Tam adi: ………………..
    (2) Kredi Tutari: ……………
    (3) Kredi Süre: …………..
    (4) Cinsiyet: …………………….
    (5) Cinsiyet: ……………
    (6) Ülke:
    (7) Ev adresi: ………
    (8) E-posta adresi:
    (9) Telefon numarasi: ………..

    Bay Evis Philip