Gündem

40000 Kişiye FETÖ İhbarı Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütünün, kamudaki, ordudaki ve emniyetteki köstebeklerini temizlemek amaçlı, halen ihraçlar ve bu konuda yapılan soruşturmalar devam ediyor. Günlük anlamda yapılan ihbarlar, soruşturma sonuçları değerlendirilerek, çözüm üretilmeye çalışıyor. Bu konuyla alakalı olarak ihbarları da değerlendiren kolluk kuvvetleri, gerekli araştırmaları yapıyorlar.

Şuana kadar güvenlik güçlerine yapılan ihbarlar toplamının 40.000 kişiye ulaşmış olduğu da aktarılıyor. Ancak bu yapılan ihbarların, büyük bir bölümü tamamen asılsız ihbarlar. Kişiler, tamamen öc almak ve kişileri zor duruma sokabilmek adına asılsız ihbarlarda bulunuyorlar.

Asılsız ihbarlar, nefrete dayalı; ancak net bir iftira söz konusu ise ihbar eden kişi hakkında da soruşturma başlatılıyor.

FETÖ ile mücadele kapsamında çalışmalarına devam eden, güvenlik güçleri; her ihtimali değerlendiriyor, araştırma yapıyorlar. Ancak asılsız ihbarlar konusunda da ciddi iftiralar öne sürenlerin haklarında soruşturmayı da başlatarak, incelemeye alıyorlar. 

Kamupersoneli.net | ANKARA