Gündem

5 Yaşındaki Çocuk "Anne Ben Ölmek İstiyorum Cennet Çok Güzelmiş" dedi Ortalık Karıştı

Mersin ‘de bir anaokuluna giden 5 yaşındaki çocuk ailesini şoke etti.  Anaokulu dönüşü annesine “ben ölmek istiyorum ölüm çok güzelmiş. Günahsız olanlar cennete gidiyormuş” dedi. Minik yavrunun ağzından çıkan sözler üzerine şok olan anne anne okulda devlet görevlisi tarafından verilen “değerler eğitimi” ‘nden kaynaklandığını öğrendi. Mersin Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yenişehir Müftülüğü arasında okullarda “Değerler Eğitimi” isminde konferanslar verilmesi için yakın zaman içerisinde protokol imzalandı ve müftülük görevlileri  okullarda konferanslar vermeye başlamıştı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Mersin ‘de bulunan Gazi Anaokuluna giden 5 yaşındaki bir çocuk okul dönüşü annesine “ben ölmek istiyorum , cennet çok güzelmiş” minvalinde sözler edince. Aile derhal okula giderek müdür ve öğretmen ile görüştü. Müftülük tarafındna konuyla alakalı yapılan açıklamada “Özellikle cennet anlatılmamış, ama değerlerimiz anlatılırken iyilik yapan, kimsenin hakkını yemeyenlerin hem bu dünyada iyi insan olacağını hem de vakti gelip ölünce cennete gideceğini söylemişler.” denildi.

Yenişehir Milli Eğitim Müdürü ise söz konusu eğitimde herhangi bir kötü taraf olmadığını fakat art niyetlilerin suistimaline açık bir durum olduğunu şu sözlerle dile getirdi “Cennet ve ölüm üzerine konuşma soru üzerine olmuş ve öğretmenler rahatsız edici bir şey olmadığını söylüyor. Ama bazı art niyetli kişiler bu bölümü cımbızlamış”.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü haberden her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara