Gündem

6 Haziran Kara Yollarında Son Durum (Hangi Yollarda Çalışma Var)

Karayollarının yapım, bakım, onarım ve üst yapı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, Düzce-Bolu yolunun Düzce şehir geçişindeki (Üçköprü-Çoban kavşağı) üstyapı ve BSK (bitümlü sıcak karışım) çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Bolu-Düzce istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım karşı yönden çift yönlü gerçekleştiriliyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunun Düziçi – Bahçe kavşağı arasında bulunan Taşoluk Tüneli’ndeki kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle her iki yönde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Haymana-Gölbaşı yolunun 0-32. kilometrelerindeki açık kazı metodu ile doğalgaz boru hattı geçirilmesi çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan (Topraklı-Çayırlı-Oyaca-Boyalık-Cingirli-Haymana) verilecek.

Son dakika haberleri, ekonomi haberleri, politika haberleri, gündem haberleri, kamu haberleri, memur haberleri, kamu alım ilanları ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net internet sayfasını takip edebilir ya da kamupersoneli.net android uygulamasını cep telefonlarınıza indirerek gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net  | AA