Gündem

AB Bakanı Katıldığı Sahur Programında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Avrupa Birliği Bakanı Başmüzakereci bir sahur programına katıldı. Bakan katıldığı programda ülkemiz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, “Adana’da havadan daha sıcak şey dostluktur, kardeşliktir, muhabbettir 
Biz de bunu en çok sizlerle birlikte sizin aranızda yaşıyoruz.” dedi.

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanlığının Ulu Cami yanında düzenlediği sahur programında vatandaşlarla bir araya gelen Çelik, konuşmasında ramazan ayının hayırlı olmasını diledi.

Böylesi güzel bir Adana gecesinde, ramazanda vatandaşlarla buluştuğu için Allah’a şükrettiklerini ifade eden Çelik, şunları söyledi:

“Güzel caminin duvarlarının gölgesinde, ağaçların altında sizlerle sahur yapmayı bize nasip etti. Adana’da havadan daha sıcak şey dostluktur, kardeşliktir, muhabbettir. Biz de bunu en çok sizlerle birlikte sizin aranızda yaşıyoruz. İnşallah hepimizin ailelerinizle birlikte, sevdiklerinizle birlikte önümüzdeki ramazan bayramına da kavuşmayı nasip etsin. Bu vesileyle ramazanınızı kutladığımızı bütün aile büyüklerinizin ellerinden öptüğümüzü lütfen ailelerinize iletin. Şimdiden büyüklerimiz başta olmak üzere herkesin ramazan bayramını da tebrik ediyoruz.”

Çelik, konuşmanın ardından daha önce medrese olarak kullanılan şadırvanlı bahçede çay içti, vatandaşlarla sohbet etti.

Programda ney dinletisi sunuldu, Kur’an-ı Kerim okundu.

Programa Vali Mahmut Demirtaş, milletvekilleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kamupersoneli.net / AA