Gündem

Abdülkadir Selvi Yeni Başbakan Adayı ve Kabine Hakkında Yazdı

 Başbakan’ın Görevden ayrılacağını ilk duyuran gazetecilerden birisi olan Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi,  yeni başbakanla birlikte kabinenin de değişeceğini yazdı.


Başbakan Gidecek Dedi “Bildi” Yeni Başbakan Adayını Söyledi “Biliyor Mu?”

Abdülkadir Selvi’ye göre yeni başbakan adayı Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olacak.  Davutoğlu’nun görevden ayrılma kararından sonra AK Parti genel başkanı ve yeni başbakan adayı hakkında kulislerde dedikodular ayyuka çıkmış durumda. Başbakan’ın görevden ayrılma sinyallerini ilk yazan gazetecilerden birisi olan Abdülkadir Selvi’ye göre yeni başbakan ve dolayısıyla AK parti genel başkanı Ulaştırma Denizilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Binali Yıldırım olacak. 

Ekonomi’nin Yeni Kaptanı “Albayrak” Olabilir

Adı Başbakanlık için sık sık geçen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın Ekonomi Bakanı olarak atanabileceği dile getirilirken yeni kabinede Mustafa Şentop , Nurettin Canikli ve Nihat Zeybek’in de bakanlıklara getirileceği söyleniyor.

Yeni Başbakan adayının bir iki gün içerisinde açıklanmasına kesin gözle bakılıyor. Detayları ve çok daha fazlasını takip edebilmek için kamu haber sitesi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara