Gündem

Acun Ilıcalı'dan Yeni Yarışma Programı

Acun Ilıcalı’dan yeni bir proje geliyor. Ali Eyüboğlu Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesinde Survivor’un yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’nın yeni bir program hazırlığında olduğunu söyledi. Bu yeni programı Survivor ile de bir bağı olacak. Acun Ilıcalı’nın yeni projesi nasıl olacak? 

Hürriyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu Survivor programının finali için Kıbrıs’taydı. Haberleri yerinden alan Ali Eyüboğlu, yazısında Acun Ilıcalı’nın yeni programını anlattı. İşte Acun Ilıcalı’nın yeni programı hakkında Ali Eyüboğlu’nun Hürriyet Gazetesinde yazdıkları: “Survivor 2016″nın finaline ev sahipliği yapacak Kıbrıs’taki “Nuh’un Gemisi”ne gelir gelmez ilk öğrendiğim şey, Acun Ilıcalı’nın “pek yakında” TV8’de başlayacağı yeni yarışma oldu. Birinci olan Survivor 2017’ye katılacak Yarışma hakkında şimdilik fazla detay vermeyeceğim, ama şu kadarını açıklayabilirim. Düşük maliyetli bir iş olmasına rağmen reytingi ve reklam geliri TV8’in yüzünü güldürmeye aday bu yarışmada birinci gelen ‘Survivor 2017’ye katılacak ilk isim olacak.”

Ali Eyüboğlu’nun duyurduğu yarışma programı şimdiden televizyon dünyasının merak konusu oldu. Sosyal medyada birçok kullanıcı Acun Ilıcalı’nın yapacağı yeni proje ile ilgili bilgi toplamaya çalışıyor. 

Acun Ilıcalı ve Acun Medya yeni programın hazırlığına başlamışken bir yandan Survivor’un büyük finali yaklaşıyor. 2016 yılında heyecan dolu geçen yarışmanın finali ne zaman?

SURVİVOR 2016 FİNALİ

Survivor yarı finalinde sms oylaması sonucunda Avatar Atakan, Damla Can’ı eleyerek finale çıkmıştı. Peki Survivor 2016 finali ne zaman? Survivor finalinde Atakan’ın rakibi Serkay Tütüncü. Bütün bir program boyunca elenmeden, finale çıkan ikili artık son kez yarışıyor. Survivor 2016 finali Atakan ile Serkay arasında olacak. Survivor finali 30 Haziran perşembe günü TV8’de yayınlanacak.